ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ράσελ Κρόου προσπαθεί να σώσει ένα βιβλιοπωλείο: Έκανε δωρεά 5.000 λιρών

Ο Ράσελ Κρόου προσπαθεί να σώσει ένα βιβλιοπωλείο: Έκανε δωρεά 5.000 λιρών
ΑP Photo

Η διευθύντρια ενός μικρού, ανεξάρτητου βιβλιοπωλείου στη Βρετανία μίλησε για το σοκ και την έκπληξή που ένοιωσε, όταν έλαβε δωρεά 5.000 αγγλικών λιρών από τον ηθοποιό, Ράσελ Κρόου.

Η Λεάνε Φριντ, η οποία ζει στο Σπρόουστον στο Νόργουιτς, άρχισε εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε μία προσπάθεια να σώσει το βιβλιοπωλείο της, Bookbugs And Dragon Tales. Το χρηματικό πόσο που είχε θέσει ως στόχο ήταν 15.000 αγγλικές λίρες.

Λίγο αργότερα έλαβε το 1/3 στόχου της από τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Gladiator».

Ο Ράσελ Κρόου έκανε τη δωρεά σχεδόν 10 λεπτά από τη δημοσίευση της έκκλησης· ήμουν στο κρεβάτι εκείνη τη στιγμή», είπε η Λεάνε Φριντ.

«Ο σύζυγός μου και εγώ σοκαρίστηκαμε, μείναμε έκπληκτοι και ενθουσιαστήκαμε, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα και ήταν τόσο γενναιόδωροι και μας έκαναν να νιώσουμε τόσο πολύτιμοι», πρόσθεσε.

Η Λεάνε Φριντ είπε ότι η πανδημία έφερε πολλά εμπόδια, χρειάστηκε να μειώσει τις ώρες του προσωπικού της και να δουλεύει περισσότερο η ίδια , «οπότε ο λόγος που ξεκινήσαμε την εκστρατεία είναι επειδή θα με ελευθερώσει λίγο για να αρχίσω να ερευνώ το ενδεχόμενο χρηματοδότησης. Θέλουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι περισσότερα παιδιά θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε βιβλία», εξήγησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ