Εύα Μέντες: «Δεν εγκατέλειψα το σινεμά, απλώς ήθελα να είμαι στο σπίτι με τα μωρά»
Ανανεώθηκε:
Η Εύα Μέντες θέλησε να εξηγήσει στον κόσμο ότι «δεν θα σταμάτησει ποτέ την υποκριτική».
Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram έδωσε τέλος σε ψευδείς ισχυρισμούς για την πορεία της καριέρας της.
«Ήθελα να είμαι στο σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω περισσότερο από ό,τι η υποκριτική», ανέφερε η ηθοποιός και παρέπεμψε σε βίντεο με τίτλους άρθρων πολλών δημοσιεύσεων που υποστηρίζουν ότι φέρεται να «εγκατέλειψε την υποκριτική» διευκρινίζοντας ότι δεν είναι αλήθεια.
Η ηθοποιός σημείωσε ότι σκοπός της ανάρτησής της ήταν να «αλλάξει αυτό το αφήγημα». «Δεν την εγκατέλειψα ποτέ», επιβεβαίωσε.
Επιπλέον, η Μέντες εξήγησε ότι δεν της έκαναν εντύπωση οι «στερεότυποι ρόλοι» που της προσφέρθηκαν μετά την ταινία «Lost River» του 2014, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον επί χρόνια σύντροφό της.
«Ήταν ένα ονειρικό έργο», είπε για την ταινία, μια ημι-αυτοβιογραφική ιστορία για τα παιδικά χρόνια του ίδιου του Γκόσλινγκ και επίσης το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.
Τον περασμένο Μάιο, η Εύα Μέντες εμφανίστηκε στο talk show «The View» και αποκάλυψε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, αλλά μόνο για συγκεκριμένο είδος έργων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το Twitter κλείδωσε το λογαριασμό του Κάνιε Ουέστ - Για αντισημιτικά σχόλια
Μάικλ Τζέι Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ επί σκηνής: Η πιο συγκινητική «επιστροφή στο Μέλλον» (vid)
Χέγκσεθ για Ιράν: Καθοριστικές οι επόμενες ημέρες - Οι ΗΠΑ έχουν όλο και περισσότερες επιλογές
16:05
ΓΣΕΕ για κακοκαιρία ERMINIO: Ανάγκη εφαρμογής ρυθμιστικού πλαισίου για την ασφάλεια των εργαζομένων
15:58
Θανάσης Παπαθανάσης: Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την Αιτωλοακαρνανία η αναβάθμιση του Αεροδρομίου Αγρινίου σε βάση Πολιτικής Προστασίας
15:48
Μιχαηλίδου: Σε μία εβδομάδα ανοίγουν οι αιτήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» (vid)
15:48