ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Κρουζ: Θα είναι ο πρώτος μη αστροναύτης που θα κάνει διαστημικό περίπατο - Για μια ταινία φυσικά

Τομ Κρουζ: Θα είναι ο πρώτος μη αστροναύτης που θα κάνει διαστημικό περίπατο - Για μια ταινία φυσικά
ΑP Photo

Γενικά ο Τομ Κρουζ είναι από τους ανθρώπους που κάνουν πραγματικότητα τα όσα λένε, ακόμη κι αν αυτά που λένε ακούγονται εντελώς απίθανα. Το είχε πει, λοιπόν, εδώ και καιρό, ότι θα γυρίσει ταινία στο διάστημα και κάποιοι δεν τον είχαν πιστέψει.

Η παραγωγός της ατιτλοφόρητης ακόμη ταινίας και επικεφαλής των Universal Studios, Ντόνα Λάνγκλεϊ, δήλωσε στο BBC ότι πιστεύει πως ο Κρουζ «θα είναι ο πρώτος πολίτης που κάνει διαστημικό περίπατο» έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όπου και θα βρεθεί για τα γυρίσματα την ταινίας του Νταγκ Λάιμαν.

«Ο Τομ Κρουζ μάς πάει στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε μια σπουδαία ταινία σε συνεργασία με τον Tομ, που τον βάζει να κάνει ακριβώς αυτό. Θα πάμε με έναν πύραυλο στο διαστημικό σταθμό για να κάνουμε εκεί τα γυρίσματα και πιστεύουμε ότι θα είναιο πρώτος πολίτης που θα περπατήσει στο διάστημα», επιβεβαίωσε η Λάνγκλεϊ.

Η Λάνγκλεϊ αποκάλυψε ότι ενώ η ταινία θα στείλει τον Κρουζ στο διάστημα, «στην πραγματικότητα θα διαδραματίζεται κυρίως στη Γη και μετά ο χαρακτήρας του Κρουζ πρέπει να πάει στο διάστημα για να σώσει την κατάσταση».

Συνέχισε περιγράφοντας τον χαρακτήρα του Κρουζ ως «έναν άτυχο τύπο που βρίσκεται στη θέση να είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να σώσει τη Γη».

Για αυτό το πρότζεκτ ο Τομ Κρουζ θα συνεργαστεί με την NASA, αλλά και την εταιρία Space X, του Ίλον Μασκ. Παρότι πρόκειται όντως για ένα πρωτοπόρο και παράτολμο σχέδιο, δεν θα είναι η πρώτη του είδους, καθώς η Ρωσία ήταν εκείνη που κατάφερε να γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα, με τίτλο «The Challenge».

Πηγές ανέφεραν στο Variety ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας έχει οριστεί αρχικά στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος ο Κρουζ θα μπορούσε να κερδίσει κάπου μεταξύ 30 και 60 εκατομμυρίων δολαρίων, για τις υπηρεσίες του ως παραγωγού και πρωταγωνιστή της ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ