ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aπό Τζέιμς Μποντ σε Τζέιν Μποντ: Ποια γυναίκα διεκδικεί τον τίτλο του 007;

Aπό Τζέιμς Μποντ σε Τζέιν Μποντ: Ποια γυναίκα διεκδικεί τον τίτλο του 007;

Μετά την παραίτηση του Ντάνιελ Κρεγκ από τον ρόλο που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πλέον επιτυχημένους στο box office κατασκόπους του κινηματογράφου, τα γραφεία στοιχημάτων επενδύουν στον Τον Χίντλεστον. Μία Βρετανή ηθοποιός όμως έχει άλλα πλάνα, σπάζοντας τα στερεότυπα.

Τολμηρή και ανατρεπτική, η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να γίνει από πράκτορας του FBI στα X-Files η πρώτη γυναίκα που θα συστήνεται ως Μποντ και κάπως μεταξύ σοβαρού και αστείου, μπαίνει στο παιχνίδι μιλώντας για διαφορετικότητα σε όλα όσα θεωρούμε δεδομένα, ακόμη και στο κινηματογραφικό σύμπαν όπου όλα επιτρέπονται.

Στο παρελθόν η Αντζελίνα Τζολί είχε εκφράσει την ίδια επιθυμία. Ωστόσο η ακαδημαϊκή της καριέρα την έκανε να αναθεωρήσει αφήνοντας ελεύθερο πεδίο σε μια σταρ που αντέχει στις κακουχίες.

Η αποστολή #NextBond έχει ξεκινήσει

Χρησιμοποιώντας το απαραίτητο hashtag, η Άντερσον έκανε μια ανάρτηση στο Twitter της που από το Σαββατοκύριακο άναψε φωτιές.

Ανάμεσα στα ονόματα των Ίντρις Έλμπα, Ντάμιαν Λιούις, Χιου Τζάκμαν και Τομ Χίντλεστον η 47χρονη Τζίλιαν Άντερσον βάζει τη δική της υποψηφιότητα στο τραπέζι και η ρώσικη ρουλέτα του επόμενου Mποντ γυρνάει για να πυροβολήσει τον πιο εύστοχο διάδοχο.

“Λέγομαι Bond. Jane Bond. Ευχαριστώ για όλες τις ψήφους”, έγραψε η 47χρονη που γεννήθηκε στο Σικάγο και μεγάλωσε στις αστικές γειτονιές του Λονδίνου έχοντας καταγωγή Βρετανική, Ιρλανδική και Γερμανική μοιάζει αποφασισμένη να παίξει το παιχνίδι των εντυπώσεων και να απαιτήσει κάτι ακόμη. Μια πλειάδα από Bond Boys που θα υποκύπτουν στην παγωμένη γοητεία της.

Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει και το συμβόλαιο που αναζητά την υπογραφή του αξίζει εκατομμύρια.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ φέρεται να είπε όχι σε πρόταση 88 εκατ. ευρώ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ