ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Crown»: Πώς θα δείξει η σειρά το θάνατο της Νταϊάνα στην επόμενη σεζόν;

«The Crown»: Πώς θα δείξει η σειρά το θάνατο της Νταϊάνα στην επόμενη σεζόν;
Netflix

H πέμπτη σεζόν του «The Crown» έρχεται σε λίγες μέρες στο Netflix και ήδη ετοιμάζεται η έκτη και τελευταία σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς.

Με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Βρετανία, το θάνατο της Ελισάβετ και την ενθρόνιση του Καρόλου, προφανώς τα δεδομένα αλλάζουν και για τη σειρά, όμως παραμένει βέβαιο ότι ο τελευταίος κύκλος θα ασχοληθεί εκτενώς με το θάνατο της Νταϊάνα στο Παρίσι το Σεπτέμβριο του 1997.

Το Netflix επιβεβαίωσε στην βρετανική εφημερίδα The Sun ότι «η ακριβής στιγμή της του δυστυχήματος δεν θα εμφανιστεί στην σειρά» αναφερόμενο στο θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκαν η Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Η παραγωγή θα επικεντρωθεί στα γεγονότα μέχρι το ατύχημα και τα επακόλουθα της τραγωδίας.

Το Deadline ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του ότι τα μέλη της παραγωγής «είχαν τρομοκρατηθεί φτάνοντας στο συγκεκριμένο σημείο των γυρισμάτων» με την ομάδα παραγωγής να νιώθει «άγχος, μια αίσθηση ότι ετοιμάζονται να ξεπεράσουν τα όρια». Στο τέλος, αποφασίστηκε η σειρά να παραλείψει το δυστύχημα για να επικεντρωθεί στη μεγαλύτερη εικόνα και τις αντιδράσεις, παρά στο ίδιο το γεγονός.

Η σειρά θα δείξει τον πρίγκιπα Κάρολο να φτάνει στο Παρίσι για να παραλάβει τη σορό της πρώην συζύγου του και την αντίθεση με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ που αντιμετωπίζει προβλήματα με τις γαλλικές αρχές καθώς παραλαμβάνει το φέρετροτου γιου γιο του.

Πιθανή ημερομηνία προβολής της έκτης σεζόν, είναι ο Νοέμβριος του 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ