ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: 730 εκατομμύρια δολάρια πήραν ένα πολύ «τακτοποιημένο» διαζύγιο

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: 730 εκατομμύρια δολάρια πήραν ένα πολύ «τακτοποιημένο» διαζύγιο
ΑP Photo

Να γιατί πρέπει να κάνετε προγαμιαία συμβόλαια. Διότι όταν θα έρθει η ώρα να χωρίσετε, πώς αλλιώς θα μοιράσετε τα 730 εκατομμύρια δολάριά σας; Α, δεν έχετε 730 εκατομμύρια δολάρια... Καλά, δεν πειράζει.

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι, όμως, που έχουν, προνόησαν πριν παντρευτούν γι αυτά, αλλά και για το χωρισμό τους, γι αυτό και κατόρθωσαν κάτι σπάνιο σε περιπτώσεις πλουσίων και διασήμων ανθρώπων: Να πάρουν ένα πολύ γρήγορο και κυρίως αναίμακτο διαζύγιο.

Ο παίκτης του NFL και το διάσημο μοντέλο είναι δύο πολύ πλούσιοι άνθρωποι, ήταν και πριν παντρευτούν, αλλά το πολύ ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει επέτρεψε τον γρήγορο διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων.

«Υπήρχε ένα ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε συνταχθεί πριν παντρευτούν το 2009. Και οι δυο τους έχουν τις δικές τους ξεχωριστές επιχειρηματικές δραστηριότητες, οπότε ο διαχωρισμός του πλούτου τους δεν ήταν τελικά τόσο περίπλοκος. Ο μόνος άλλος σημαντικός παράγοντας ήταν ο διαχωρισμός του τεράστιου χαρτοφυλακίου ακινήτων τους», σύμφωνα με το Page Six.

Πιαστεύεται πως ο Μπρέιντι θα κρατήσει την έπαυλη των 17 εκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Indian Creek Island στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι είχε αγοράσει το ακίνητο το 2020 και το κατεδάφισε προκειμένου να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του.

Σύμφωνα με την New York Post, η Ζιζέλ, λίγο πριν το διαζύγιο, αγόρασε το δικό της σπίτι στο Μαϊάμι Μπιτς, ένα οίκημα μόλις τριών υπνοδωματίων και τριών μπάνιων έναντι 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων. Πιθανώς θα χρησιμοποιήσει αυτό το ακίνητο ως γραφείο, ενώ έχει αγοράσει και ένα μεγαλύτερο σπίτι στην περιοχή.

Το πρώην μοντέλο θα κρατήσει επίσης το σπίτι τους στην χερσόνησο Nicoya στην Κόστα Ρίκα, όπου κάνει τακτικά διακοπές με τα παιδιά.

Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους περιλαμβάνει επίσης ένα σπίτι στις Μπαχάμες, ένα άλλο στο Yellowstone Club στην Μοντάνα και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Όσο για τα παιδιά τους, η Ζιζέλ και ο Τομ θα διατηρήσουν την επιμέλειά του 12χρονου Μπέντζαμιν και της 9χρονης Βιβιάν από κοινού. Ο Μπρέιντι έχει επίσης έναν 15χρονο γιο, τον Τζακ, από την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν.

Η καθαρή αξία των περιουσιακών στοιχείων του Μπρέιντι εκτιμάται στα 330 εκατομμύρια δολάρια ενώ η Ζιζέλ έχει περιουσία ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 13 χρόνια γάμου, την περασμένη Παρασκευή και η λύση του γάμου οριστικοποιήθηκε άμεσα. Οι όροι του διαζυγίου και η διανομή της περιουσίας τους είχαν ήδη διευθετηθεί πριν την κατάθεση της αίτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ