ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Περισσότερα και πιο μυστηριώδη «Stranger Things» έρχονται στον πέμπτο κύκλο της σειράς

Περισσότερα και πιο μυστηριώδη «Stranger Things» έρχονται στον πέμπτο κύκλο της σειράς

Χτες ήταν «ημέρα Stranger Things» για το Netflix και το δίκτυο αποκάλυψε τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς.

Με τίτλο «Chapter One: The Crawl» το επεισόδιο το γράφουν και το σκηνοθετούν οι δημιουργοί του «Stranger Things» τα αδέρφια Ντάφερ.

Δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το επεισόδιο ή την 5η σεζόν στο σύνολό της και δεν έχουμε ακόμη καμία ένδειξη για το πότε αυτή θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Τα αδέρφια Ντάφερ είχαν ήδη πει ότι η 5η σεζόν θα είναι πιθανότατα μικρότερη από την 4η σεζόν και ότι η σειρά στο σύνολό της μπορεί να έχει ένα τέλος τύπου «Επιστροφή του Βασιλιά», του τελευταίου κεφαλαίου του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του franchise.

«Υπάρχουν ακόμα πολλές ακόμα συναρπαστικές ιστορίες να πούμε στον κόσμο του “Stranger Things”. Νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι ήρωες. Αλλά πρώτα ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας καθώς τελειώνουμε αυτή την ιστορία ενός ισχυρού κοριτσιού που ονομάζεται Iλέβεν και των γενναίων φίλων της, ενός κατεστραμμένου αρχηγού της αστυνομίας και μιας άγριας μαμάς, μιας μικρής πόλης που ονομάζεται Χόκινς και μιας εναλλακτικής διάστασης γνωστής μόνο ως Upside Down. Όπως πάντα, είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή και την υποστήριξή σας», είχαν αναφέρει σε ένα γράμμα τους προς τους φανατικούς της σειράς τα αδέρφια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ