ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπεν Άφλεκ: Η νυν Τζένιφερ εκθειάζει την πρώην Τζένιφερ - «Είναι καταπληκτική μητέρα»

Μπεν Άφλεκ: Η νυν Τζένιφερ εκθειάζει την πρώην Τζένιφερ - «Είναι καταπληκτική μητέρα»
ΑP Photo

Οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ έχουν μια εκτεταμένη οικογένεια και απ' ότι φαίνεται ως τώρα όλα πηγαίνουν καλά.

Σε συνέντευξή της στη Vogue, η Λόπεζ μίλησε για την επανένωση με τον πρώην αρραβωνιαστικό της για τον οποίο είπε ότι «ποτέ δεν απέφυγα το γεγονός ότι πάντα ένιωθα ότι υπήρχε μια πραγματική αγάπη εκεί, μια αληθινή αγάπη».

«Οι άνθρωποι στη ζωή μου ξέρουν ότι ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα», είπε για τον Άφλεκ. «Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματα για μένα ήταν ακόμα πολύ αληθινά».

Όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, ένωσαν επίσημα τις οικογένειές τους με τα δίδυμα της και τα τρία παιδιά του Άφλεκ απότην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Λόπεζ είχε μόνο επαινετικά λόγια μα πει για την Γκάρνερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λέγοντας ότι η ηθοποιός είναι «μια καταπληκτική μητέρα και η Γκάρνερ και ο Άφλεκ συνεργάζονται πολύ καλά».

«Η μετάβαση είναι μια διαδικασία που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τόση προσοχή», είπε η Λόπεζ για τη μεικτή οικογένειά τους. «Έχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι. Αλλά μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά», είπε. «Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω με την οικογένειά μας είναι ότι τα παιδιά του έχουν έναν νέο σύμμαχο σε μένα και τα παιδιά μου έχουν έναν νέο σύμμαχο σε εκείνον, κάποιον που πραγματικά τα αγαπά και νοιάζεται για αυτά, αλλά μπορεί να έχει διαφορετική οπτική και να με βοηθήσει να δω πράγματα που εγώ δεν μπορώ να δω με τα παιδιά μου γιατί είμαι τόσο συναισθηματικά δεμένη μαζί τους».

Η Γκάρνερ και ο Άφλεκ χώρισαν το 2018. Η Λόπεζ μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της, τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο είναι χωρισμένη από το 2014.

Jennifer Lopez praises Jennifer Garner’s co-parenting with Ben Affleck, Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ