ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι: Αντιμέτωπος με ακόμη επτά κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων

Κέβιν Σπέισι: Αντιμέτωπος με ακόμη επτά κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων
ΑP Photo

Ο Κέβιν Σπέισι θα δικαστεί για επιπλέον επτά σεξουαλικά αδικήματα εναντίον ενός συγκεκριμένου άνδρα.

Η βρετανική Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) ανακοίνωσε ότι ενέκρινε τις νέες κατηγορίες εναντίον του 63χρονου ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων τριών για άσεμνη επίθεση, τρεις για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συναίνεση.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε ο ηθοποιός να οδηγηθεί σε δίκη.

Ο Σπέισι εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον Ιούλιο και αρνήθηκε πέντε κατηγορίες σχετικά με τρεις άνδρες, οι οποίοι σήμερα είναι από 30 έως 40 ετών.

Η Ρόζμαρι Έινσλι, επικεφαλής του τμήματος ειδικού εγκλήματος του CPS, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα, μεταξύ 2001 και 2004.

Το CPS έχει επίσης εγκρίνει μία κατηγορία για την πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου χωρίς συναίνεση. Η έγκριση της κατηγορίας προέκυψε από την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική αστυνομία κατά την έρευνά της.

Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η ποινική διαδικασία εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργή και ότι εκείνος έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη», κατέληξε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ