ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς μιλάει για τη μάχη του με τους εθισμούς

Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς μιλάει για τη μάχη του με τους εθισμούς
Ο Τσετ με τη μητέρα του, Ρίτα Γουίλσον ΑP Photo

Ο Τσετ Χανκς μίλησε στο podcast «Ivan Paychecks» και γύρισε πίσω στην πολύ σκληρή εποχή που ο ίδιος, όταν ήταν μαθητής λυκείου, πάλευε με τους εθισμούς. Ο Τσετ μίλησε και για το πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα οι διάσημοι γονείς του, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον.

Όταν το πρόβλημά του άρχισε να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εκείνοι αποφάσισαν να τον στείλουν «με το ζόρι» σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Γιούτα. «Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και είδα δύο ανθρώπους με φαλακρά κεφάλια, ήταν σαν στρατιωτικοί που έμοιαζαν με μπράβους, καταλαβαίνετε; Κι εγώ έλεγα, "τι στο διάολο; Τι στο διάολο συμβαίνει;" Και μου λένε: "Θα έρθεις μαζί μας"», είπε ο Τσετ. «Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο».

https://www.instagram.com/p/ClPb3W0MQ_K

Ο 32χρονος σήμερα Τσετ, είπε ότι έφτασε στη Γιούτα μετά από εννέα ώρες στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Εκεί, στο συγκεκριμένο κέντρο «ζουσε χωρίς στέγη πάνω από το κεφάλι του» και αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτική εργασία. «Μας έκαναν κύκλους με ένα σακίδιο 80 κιλών στην πλάτη», θυμάται ο Τσετ. «Πολλά περνούσαν από το μυαλό σου. Είσαι υπό παρακολούθηση. Σε ψυχαναλύουν και σε διαλύουν».

Ο Τσετ είπε ότι αισθανόταν ότι οι γονείς του «χειραγωγούνταν όλο αυτό το διάστημα» επειδή η συγκεκριμένη κατασκήνωση κέρδιζε χρήματα καθημερινά και χρησιμοποιούσε τους πλούσιους γονείς του ως «φάλαινες» που είχαν τους «πόρους για να τον κρατήσουν» εκεί για «μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Ήμουν εκεί περισσότερο καιρό από οποιονδήποτε άλλον· είχα δει να έρχονται ή να φεύγουν άτομα στο πρόγραμμα, εκτός από ένα παιδί που ήταν εκεί για έξι μήνες», είπε.

Ο γιος των διάσημων ηθοποιών είπε ότι η εμπειρία αυτή τον έκανε να βρει το θεό και την ειρήνη στη μοναξιά. «Όταν δεν έχεις απολύτως τίποτα να απασχολεί το μυαλό σου παρά μόνο τη νεκρική σιωπή, μια εβδομάδα μοιάζει με μήνα», συμπλήρωσε.

Σήμερα, ο Τσετ είναι influencer της υγιεινής ζωής και στις 13 Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε ένα χρόνο νηφαλιότητας. «Η απόφαση ήταν οριστική. Δεν θα ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτό το πράγμα. Ποτέ. Αυτή είναι μόνο η αρχή», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ