Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό θα γίνει γιαγιά
Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά, αφού ο γιος της, Λουί Ντικριέ, ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τη σύζυγο του, Μαρί Σεβαλιέ.
Tη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή το ζευγάρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «μια περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει». Δημοσίευσαν με γλυκιά φωτογραφία με τον σκύλο τους, ο οποίος φορούσε μια μπαντάνα που έγραφε «σύντομα μεγάλος μεγάλος αδελφός».
Ο Λουί είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Στεφανί και του πρώην συζύγου της Ντανιέλ Ντικριέ.
Γνώρισε τη Μαρί στις Κάννες ενώ ήταν συμφοιτητές σε κολέγιο. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 στον ίδιο καθεδρικό ναό που έγινε ο θρυλικός γάμος της Γκρέις Κέλι, της γιαγιάς του Λουί με τον πρίγκιπα Ρενιέ το 1956.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00