ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Ουέστ συμφώνησαν για τη διατροφή με ένα ποσό που φαίνεται απίστευτο

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Ουέστ συμφώνησαν για τη διατροφή με ένα ποσό που φαίνεται απίστευτο
ΑP Photo

Οριστικό τέλος στο γάμο τους έβαλαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Ουέστ, διευθετώντας μετά το διαζύγιο και τα θέματα επιμέλειας των παιδιών τους, της διατροφής και της μοιρασιάς της κοινής τους περιουσίας.

Ο προτεινόμενος διακανονισμός 58 σελίδων αποκαλύπτει ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Ουέστ θα έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, αν και μια πηγή δήλωσε στο TMZ ότι η τηλεπερσόνα θα έχει τα παιδιά τον περισσότερο χρόνο.

Και τώρα στα σημαντικά: Η διατροφή που θα καταβάλει ο Κάνιε Ουέστ στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους, θα ανέρχεται στα 200.000 δολάρια το μήνα.

Πσράλληλα, θα είναι επίσης υπεύθυνος για τα μισά από τα έξοδα υγείας των παιδιών τους που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση, καθώς και για τα έξοδα ασφαλείας και εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων.

Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε επίσης να συμμετάσχει σε διαμεσολάβηση αν προκύπτει κάποια διαφορά. Εάν ένας από τους δύο δεν παραστεί, ο άλλος αποκτά την αποκλειστική δυνατότητα λήψης αποφάσεων, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ορισμένα από αυτά στα οποία θα πρέπει να συμφωνεί το πρώην ζευγάρι περιλαμβάνουν την εγγραφή σε νέο σχολείο, τη θεραπεία ή τη συμβουλευτική για τα παιδιά καθώς και τη συμμετοχή τους σε τακτικά προγραμματισμένες θρησκευτικές δραστηριότητες.

Ένα από τα σημεία στα οποία κέρδισε η Κιμ Καρντάσιαν είναι το γεγονός ότι τα παιδιά τους, δεν θα φοιτήσουν στην Ακαδημία Donda που ανήκει στον Ουέστ. Αυτό ήταν ένα από τα θέματα στα οποία επέμενε ο ράπερ, αλλά τελικά θα παραμείνουν στο σχολείο όπου φοιτούν ήδη.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα παιδιά δεν μπορούν να μετακινηθούν περισσότερο από 100 χιλιόμετρα από το σπίτι της Καρντάσιαν πριν τελειώσουν το λύκειο ή πριν γίνουν 19 ετών, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου γονέα ή δικαστική απόφαση.

Όσο για την περιουσία τους, η Καρντάσιαν θα διατηρήσει την αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη στο Hidden Hills, την οποία είχε εξαγοράσει από τον Κάνιε πέρυσι έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διάσημη τηλεπερσόνα θα κρατήσει επίσης τα σπίτια στο Μαλιμπού, το Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνια και το Χάριστον του Άινταχο, ενώ ο Κάνιε Γουέστ διατηρεί διάφορα ακίνητα στη Νότια Καλιφόρνια, καθώς και το ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ, το σπίτι του στο Βέλγιο και το πατρικό του στο Σικάγο.

Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ