ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ιντιάνα Τζόουνς 5»: Στο trailer ο Ίντι... ξανάνιωσε

«Ιντιάνα Τζόουνς 5»: Στο trailer ο Ίντι... ξανάνιωσε

«Indiana Jones and the Dial of Destiny» είναι ο τίτλος της νέας, 5ης ταινίας του αγαπημένου αρχαιολόγου, η οποία θα είναι η τελευταία για τον 80χρονο Χάρισον Φορντ, αλλά και για τον 90χρονο Τζον Γουίλιαμς που υπογράφει το soundtrack.

Ωστόσο, στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε σε flash back το Χάρισον Φορντ ως νεαρό Ίντι -καθώς δεκαετίες έχουν αφαιρεθεί από το πρόσωπό του με ψηφιακό λίφτινγκ- να επιδίδεται στις συνηθισμένες δραστηριότητές του, να τρέχει δηλαδή πίσω από κάποιο τρένο, ή να προσπαθεί να προλάβει με τη μηχανή του ένα αεροπλάνο.

«Αυτές οι μέρες έχουν περάσει», λέει ο σύγχρονος Ίντι, αλλά είναι πανέτοιμος να τις επαναλάβει.

Στο trailer βλέπουμε επιτέλους και τους «κακούς» της ταινίας, τους οποίουςυποδύονται ο Μαντς Μίκελσεν και ο Αντόνιο Μπαντέρας, αλλά και την Έλένα, την οποία υποδύεται η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny», που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023, για πρώτη φορά δεν έχει ως παραγωγό το Τζορτζ Λούκας, ούτε ως σκηνοθέτη το Στίβεν Σπίλμπεργκ, καθώς αντ' αυτών ο Τζέιμς Μάνγκολντ καλύπτει και τις δυο θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ