ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H οικογένεια του Τζόνι Ντεπ διαψεύδει την Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι δεν είναι βίαιος άνθρωπος»

H οικογένεια του Τζόνι Ντεπ διαψεύδει την Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι δεν είναι βίαιος άνθρωπος»
Oικογενειακό πορτρέτο των Ντεπ πριν το διαζύγιο του από τη Βανέσα Παραντί. Twitter

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις σε ένα διαζύγιο που μοιάζει αιμοβόρο, το "παρελθόν" του Τζόνι Ντεπ υπερασπίζεται τον ηθοποιό, διαψεύδοντας όλα όσα η Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο κερδίζοντας προσωρινά περιοριστικά μέτρα από τον σύζυγο της.

Οι δύο πρώην σύζυγοι του Ντεπ, Βανέσα Παραντί και Λόρι Αν Άλισον αλλά και η κόρη του, Λίλι Ρόουζ, υπερασπίζονται τον ηθοποιό απέναντι στις κατηγορίες "παράνοιας, ναρκωτικών, αλκοοόλ και ξυλοδαρμού" που αμαυρώνουν τη δημόσια εικόνα του από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Σαββατοκύριακο η ιστοσελίδα δημοσίευσε επιστολή από την Βανέσα Παραντί, πρώην σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών με τον Ντεπ, θέλει να τερματίσει τις φήμες περί βίαιης συμπεριφοράς και επιθετικότητας εκ μέρους του ηθοποιού γράφοντας:

“Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου και είναι ένα ευαίσθητο, όλο αγάπη και αγαπητό πρόσωπο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που έχουν γίνει εις βάρος είναι εξωφρενικές.

Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του άνδρα με τον οποίο έζησα 14 υπέροχα χρόνια” καταλήγει η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα.

letter paradis pro depp

Σύμφωνα με το ΤΜΖ και η πρώτη σύζυγος του Ντεπ, Λόρι Αν Αλισον με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1983 έως το 1985, χαρακτηρίζει τον ηθοποιό ένα ήπιο πρόσωπο, ευγενικό με τα ζώα που δεν υπήρξε ποτέ επιθετικός μαζί της.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ καταδικάζει την Χερντ

Στο πλευρό του Ντεπ είναι και η 17χρονη κόρη του Λίλι Ρόουζ Ντεπ, μούσα της Chanel και το poster girl της Νέας Γαλλίας.

Με ανάρτηση της στο Instagram όπου ποζάρει με τον πατέρα της στα παιδικά της χρόνια η Λίλι Ρόουζ Ντεπ γράφει:

“Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Όσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα”.

https://www.instagram.com/p/p

Η ενζενί δεν σταμάτησε όμως εκεί. Συνεχίζοντας την καμπάνια υπεράσπισης του “απέναντι στη λασπολογία” η 17χρονη Λολίτα δημοσιεύει απόσπασμα από δημοσίευμα του People όπου το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες διαψεύδει όλα όσα ισχυρίστηκε η Άμπερ Χερντ στο Δικαστήριο.

“Στις 21 Μαΐου 2016, αστυνομικοί απάντησαν σε κλήση”, περιγράφει ο Marlon Marache, του LAPD. "Το άτομο που δήλωσε το έγκλημα (Χερντ) δεν επέμεινε σε αναφορά οπότε και δεν έγινε. Δεν υπήρξαν αποδείξεις ότι συνέβη κάποιο έγκλημα. Δεν συνέβη έγκλημα, οπότε και οι αστυνομικοί αποχώρησαν, αφήνοντας κάρτα με τηλέφωνο επικοινωνίας”.

Ο Marache συμπληρώνει ότι αν είχε διαπιστωθεί κακοποίηση, οι αστυνομικοί θα είχαν διενεργήσει έρευνα ανεξάρτητα από όσα ισχυρίστηκε η Χερντ ότι συνέβη.

https://www.instagram.com/p/p

Το αμφιλεγόμενο παρελθόν της Χερντ

amber heard tasya

H Άμπερ Χερντ στο φακό της Τasya Van Ree. Facebook/ Tasya Van Ree

Σήμερα δημοσιεύματα του τύπου μιλάνε για ένα αμφίσημο παρελθόν της Χερντ ενώ οι φήμες που τη θέλουν να είναι ερωμένη με την Cara Delevingne ή να έχει επιστρέψει στην πρώην σύντροφο της με την οποία, σύμφωνα με την κίτρινη Τhe Mirror είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008, την Τasya Van Ree κάνουν την υπόθεση ακόμη πιο δραματική όπως το δράμα ορίζεται στους λόγους του Μπέβερλι Χιλς.

Η Daily Mail αναφέρει ότι οι Άμπερ Χερντ και Τasya Van Ree είχαν πραγματοποιήσει ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη ωστόσο, εξαιτίας της μη νομιμότητας του δεσμού, η Άμπερ δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από τη σύντροφο της για να παντρευτεί νόμιμα τον 52χρονο ηθοποιό από το Κεντάκι.

tashya van reeamber

ΔΗΜΟΦΙΛΗ