ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η νέα καριέρα του Πιρς Μπρόσναν: Ο «Τζέιμς Μποντ» έγινε ζωγράφος

Η νέα καριέρα του Πιρς Μπρόσναν: Ο «Τζέιμς Μποντ» έγινε ζωγράφος
piercebrosnan.com

Η ζωγραφική βοήθησε τον σταρ του «Τζέιμς Μποντ», Πιρς Μπρόσναν, να αντεπεξέλθει στη θλίψη. Τώρα, η γκαλερί Seasons L.A. ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έκθεση με έργα ζωγραφικής του ηθοποιού.

Μέσω του Instagram, ο Μπρόσναν αποκάλυψε ένα προσωπικό έργο που δημιούργησε το 1987, εμπνεόμενος από την περίοδο της θεραπείας καρκίνου των ωοθηκών της εκλιπούσας συζύγου του, της Αυστραλής ηθοποιού Κασάντρα Χάρις με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1980 έως το 1991.

«Φέροντας το βάρος και τον πόνο και τον φόβο εκείνης της αρρώστιας, έβγαλα τις μπογιές. Και άρχισα να ζωγραφίζω. Με τα δάχτυλά μου. Στην πραγματικότητα, με τα χέρια μου» είπε, μιλώντας στο GQ.

Ο πίνακας, που όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός περιλαμβάνει «επαναλήψεις συμβόλων, αυτοπροσωπογραφίες. Εμβλήματα κάποιου κέλτικου παρελθόντος», θα εκτεθεί, μεταξύ άλλων έργων, στην γκαλερί του Λος 'Αντζελες.

https://www.instagram.com/p/B8hV4aPg5et

Οι όλο χρώμα πίνακες του Brosnan θυμίζουν ποπ-αρτ· με παιγνιώδη τρόπο ενσωματώνουν σύμβολα με φιγούρες σε διάφορες πόζες. Πλέον, ο ηθοποιός ζωγραφίζει μαζί με τον Πάρις, τον 21χρονο γιο του από την τωρινή σύζυγό του, την ηθοποιό Κέλι Σέιν Σμιθ.

Η Seasons L.A., όπου την άνοιξη θα εγκαινιαστεί η έκθεση για τον Μπρόσναν, είναι μέρος του πολυχώρου Art Room στο Λος 'Αντζελες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ