ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάγια Γκέρμπερ θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθ σε βιογραφική ταινία

Η Κάγια Γκέρμπερ θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθ σε βιογραφική ταινία
«Η Πάτι Σμιθ, με το Just Kids, άλλαξε πλήρως τη ζωή μου» απάντησε η Κάγια Γκέρμπερ AP Photo

Η Κάγια Γκέρμπερ είπε ότι θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθ σε βιογραφική ταινία για τη θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιό και λογοτέχνιδα.

Το μοντέλο και ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Babylon» μαζί με τον Μπραντ Πιτ και τη Μάργκο Ρόμπι, ρωτήθηκε αν υπάρχουν ηρωίδες της λογοτεχνίας που θα ήθελε να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη σε συνέντευξή της στο «Elle».

«Η Πάτι Σμιθ, με το Just Kids, άλλαξε πλήρως τη ζωή μου» απάντησε η Κάγια Γκέρμπερ, κόρη του διάσημου μοντέλου Σίντι Κρόφορντ αναφερόμενη στα απομνημονεύματα της τραγουδίστριας, που κυκλοφόρησαν το 2010.

«Και η Τζόαν Ντίντιον. Έχω διαβάσει όλα όσα έχει γράψει. Είδα το ντοκιμαντέρ της ένα εκατομμύριο φορές. To απόφθεγμά της που με έχει επηρεάσει πραγματικά είναι το "θέλω να ξέρω πού είναι ο πόνος". Το ανακάλυψα και χάρη σε αυτό και δεν προσπαθώ να ξεφύγω από τα συναισθήματά μου», ανέφερε η Κάγια Γκέρμπερ.

Σε περσινή συνέντευξή της στο i-D, η Γκέρμπερ είπε ότι θα ήθελε η Πάτι Σμιθ να γράψει τον πρόλογο στην αυτοβιογραφία της.

«Λοιπόν, αν υπήρχε ένα σύμπαν όπου όλα ήταν δυνατά, κυριολεκτικά θα σερνόμουν στο πάτωμα για να γράψει το προοίμιο η Πάτι Σμιθ. Αλλά, πρέπει να κάνεις μεγάλα όνειρα, οπότε θα πω την Πάτι Σμιθ» πρόσθεσε.

Η Κάγια Γκέρμπερ είχε τους πρώτους μεγάλους ρόλους της στη σειρά «American Horror Story» και θα εμφανιστεί στην επερχόμενη κωμωδία της Apple TV+ «Mrs. American Pie».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ