ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπρασία η αντζέντα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του βασιλιά της Ροκ εν Ρολ

Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπρασία η αντζέντα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του βασιλιά της Ροκ εν Ρολ
Ανάμεσα στα αντικέιμενα και το μπουφάν του ίδιου σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ ΑP Photo

Στο «σφυρί» τα ποσωπικά αντικέιμενα του Έλβις Πρίσλεϊ, καθώς αναμένεται να πωληθούν σε πολύ υψηλή τιμή σε δημοπρασία αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά, σχεδόν 40 αντικείμενα του, ανάμεσά τους ένα μπουφάν του ίδιου σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ, ένας αγαπημένος του χαρτοφύλακας, και μια ατζέντα με τον γραφικό του χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να πωληθούν πάνω από 9 χιλιάδες ευρώ.

Η ατζέντα περιλαμβάνει ονόματα «των πιο στενών του προσώπων», είπε η ιδρύτρια του οίκου δημοπρασιών Kruse GWS, η Μπριγκίτε Κρους.

«Έχουμε προσωπικές του σημειώσεις (μέσα στην ατζέντα) που θα τις αφήσουμε για έκπληξη προς τον πλειοδότη που θα την αγοράσει", σημείωσε η ίδια.

Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1977, είναι έντονο μετά την κυκλοφορία τον περασμένο χρόνο της προταθείσας για Όσκαρ βιογραφίας «'Ελβις» και τον πρόσφατο θάνατο της κόρης του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Στη δημοπρασία με τίτλο «Αντικείμενα του Χόλιγουντ & της Μουσικής», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι καθώς και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα του σκύλου του Ροκ Χάντσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ