ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το γιγαντιαίο φλιπεράκι με άρωμα roller disco του οίκου Fendi

Το γιγαντιαίο φλιπεράκι με άρωμα roller disco του οίκου Fendi
Η εγκατάσταση σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Nico Vascellari AP/Luca Bruno

Ο οίκος Fendi, πρωτοπορεί και μεταμορφώνει τα κεντρικά του στο Μιλάνο σε πασαρέλα «φλιπεράκι μιας roller disco», εν όψει της παρουσίασης της ανδρικής κολεξιόν AW23.

Αναλυτικά, πηγή έμπνευσης ήταν μια roller disco (ντισκοτέκ όπου οι χορευτές φορούν πατίνια) και το show περιλάμβανε μια γιγαντιαία εγκατάσταση συνοδευόμενη από ντίσκο μουσική.

Η εγκατάσταση σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Nico Vascellari, που είχε συνεργαστεί με τον ιταλικό οίκο στο show της ανδρικής κολεξιόν SS19.

«Το show της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-24 του Fendi φαντάζεται τα κεντρικά του οίκου να μεταμορφώνονται σε μια roller disco, με ένα κατά παραγγελίαν ντίσκο σάουντρακ, με τίτλο «After Dark», το οποίο δημιούργησε ειδικά για την περίσταση ο θρυλικός Ιταλός συνθέτης και παραγωγός Giorgio Moroder» αναφερόταν στις σημειώσεις για την παρουσίαση.

https://www.instagram.com/p/CnZo0EOJ5_I

Το ντεφιλέ εξελίχθηκε κάτω από μια δραματικά υπερμεγέθη μεταλλική γραμμή φλίπερ που ήταν κρεμασμένη πάνω και κατά μήκος της πασαρέλας.

«Υμνώντας τα σήματα κατατεθέν της υλικότητας του Fendi, τα διπλής όψης κασμίρια, τα επεξεργασμένα δέρματα και τα μεταξωτά ζακάρ είναι φωτισμένα από τις ασημί, λουλακί και βιολετί αποχρώσεις που έχουν οι ντισκομπάλες» υπογραμμιζόταν στις σημειώσεις του show της κολεξιόν, την οποία δημιούργησε η Silvia Venturini Fendi.

https://www.instagram.com/p/CnaR0_EJ0Db

ΔΗΜΟΦΙΛΗ