Beyoncé: «Φρενίτιδα» με την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδεία της «Renaissance»
Ανανεώθηκε:
Μετά την τελευταία της περιοδεία, 5 χρόνια πριν, η Beyoncé ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Renaissance», και προκάλεσε «φρενίτιδα» στους φαν της ανά τον κόσμο.
Η ίδια ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Renaissance», μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και προκάλεσε «παραλήρημα» στο πιστό κοινό της.
Η «βασίλισσα» της R&B θα ξεκινήσει την ευρωπαική της περιοδεία στις 10 Μαΐου στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης και στη συνέχεια Βρυξέλλες, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Κολωνία, Αμστερντάμ, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Βαρσοβία, και Ηνωμένο Βασίλειο.
Από τις 7 Ιουλίου η περιοδεία της θα «μεταφερθεί» στην Βόρεια Αμερική με πρώτη στάση το Τορόντο και θα ολοκληρωθεί στη σκηνή του «Caesars Superdome» της Νέας Ορλεάνης στις 27 Σεπτεμβρίου.
Η τελευταία περιοδεία της ήταν το 2018 με περισσότερα από 300.000 εισιτήρια μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει ο Guardian.
Τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης περιοδείας θα διατίθενται από την επίσημη ιστοσελίδα της διάσημης τραγουδίστριας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Beyoncé: Νέο ομοίωμα της στο Μαντάμ Τισό του Βερολίνου
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51