ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Αν σας ενοχλούν τα γυμνά μου, μην τα κοιτάτε!» H Κιμ Καρντάσιαν αντεπιτίθεται

«Αν σας ενοχλούν τα γυμνά μου, μην τα κοιτάτε!» H Κιμ Καρντάσιαν αντεπιτίθεται

H Kιμ Καρντάσιαν δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ακόμη και σήμερα ο κόσμος εξοργίζεται με τις γυμνές selfies της.

Το αστέρι της βιομηχανίας του reality έδωσε συνέντευξη στην Kara Swisher για το Recode Decode τη Δευτέρα και έδειξε την πραγματική ποιότητα που της εξασφαλίζει την αντοχή στο χρόνο. Η Καρντάσιαν είναι σκληρόπετση και δεν θέλει να την αποκαλούν απλά μια ακόμη φεμινίστρια που υπερασπίζεται το δικαίωμα στο γυμνό.

"Ποτέ μου δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι φεμινίστρια, ποτέ μου δεν προέτρεψα όσους με ακολουθούν να γδυθούν για να μου αποδείξουν την πίστη τους σε μένα" είπε. "Αν είστε συντηρητικοί και έτσι νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, καλά κάνετε. Σας σέβομαι. Ας μην κοιτάτε όσα κάνω εγώ στα social media μου" πρόσθεσε.

"Αν μου αρέσει μια φωτογραφία, θα τη δημοσιεύσω. Δεν προσπαθώ να προκαλέσω αντιδράσεις" είπε.

Με δεδομένο ότι έχει εκδώσει μια ολόκληρη ανθολογία από γυμνά selfies και μετά από τόσα χρόνια στο Instagram, η Καρντάσιαν απορεί που ακόμη και σήμερα ο κόσμος ενοχλείται από τα πορτρέτα της.

"Νιώθω πραγματικά αμήχανη όταν βλέπω ότι ο κόσμος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Με έχουν δει γυμνή 500 φορές" είπε η σύζυγος του Κάνιε Ουέστ και μία από τις πιο πλούσιες επιχειρηματίες της social βιομηχανίας του θεάματος. "Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω την οργή τους".

https://www.instagram.com/p/p

Πολλοί από όσους την κατηγορούν ισχυρίζονται ότι η δημόσια εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν δεν ταιριάζει σε μια μητέρα και σύζυγο. Η 35χρονη ωστόσο ισχυρίζεται ότι είναι αρκετά πιο σεμνή μετά το γάμο και την πρώτη της εγκυμοσύνη.

"Πριν παντρευτώ, πριν γίνω μητέρα, θεωρούσα ότι όλα μα όλα γίνονται για να διαμοιραστούν. Σήμερα έχω κόψει περίπου το 30% της προηγούμενης δραστηριότητας μου" πρόσθεσε.

Ευτυχώς για την ίδια, η Καρντάσιαν έχει αναπτύξει ανοσία στους haters και τα trolls που λυμαίνονται τα κοινωνικά δίκτυα.

"Είμαι σκληρόπετση. Σήμερα πλέον μπορώ να πω ότι τα σχόλια και οι κακοπροαίρετοι άνθρωποι μου είναι αδιάφοροι. Πραγματικά δεν με νοιάζουν. Δεν με επηρεάζουν ό,τι και αν λένε" είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

kim kardashian selfish

"Γυμνές selfies μέχρι να πεθάνω"

Λίγες εβδομάδες πριν η Kιμ Καρντάσιαν βραβεύθηκε με το δικό της Webby Award. Το όνομα αυτού; Break The Internet Award.

Ο λόγος βράβευσης της ήταν η επιρροή που έχει στον κόσμο, μέσω των social media και η επιδραστικότητα της στη διαμόρφωση της κουλτούρας του τώρα μέσω των λογαριασμών της στο Instagram, το Facebook και το Twitter.

Η ευπώλητη επιχειρηματίας που είδε τόσο το λεύκωμα με τα selfies της να γίνεται best seller εν μία νυκτί αλλά και τα emoji της να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, παρέλαβε το βραβείο της και το μόνο που θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο που την χειροκρότησε τη βραδιά της τελετής ήταν πέντε λέξεις.

"Γυμνές selfies μέχρι να πεθάνω" υποσχέθηκε και όλοι είναι σίγουροι ότι η 35χρονη θα μείνει πιστή στο λόγο της. Το κάνει εδώ και χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ