ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«My Name is Barbra»: Το βιβλίο ζωής από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

«My Name is Barbra»: Το βιβλίο ζωής από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ
Είναι από τις ελάχιστες καλλιτέχνιδες που γνώρισε τεράστια επιτυχία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ, πέντε Emmy, 10 Grammy, 11 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Tony AP Photo

Αν και έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βιβλία για τη ζωή της Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός θα δημοσιεύσει τα δικά της απομνημονεύματα. Με μια φωτογραφία της από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ένα αστείο κορίτσι» η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση στο Instagram, η οποία ίσως είναι και το εξώφυλλο των 1.040 σελίδων του βιβλίου της.

Είναι από τις ελάχιστες καλλιτέχνιδες που γνώρισε τεράστια επιτυχία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ, πέντε Emmy, 10 Grammy, 11 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Tony.

Γνωστή και για το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο δημιούργησε το Ίδρυμα Στρέιζαντ το 1986 με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων, καθώς και των δικαιωμάτων της γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ