ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασιλιάς της Κωμωδίας θα «στεφθεί» ο Άνταμ Σάντλερ

Βασιλιάς της Κωμωδίας θα «στεφθεί» ο Άνταμ Σάντλερ
Πρόκειται για το 11ο βραβείο που απονέμεται στον Αμερικανό κωμικό ηθοποιό σε τελετή των Kids' Choice Awards Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Με το Βραβείο «Βασιλιάς της Κωμωδίας» θα τιμηθεί ο Άνταμ Σάντλερ στην τελετή απονομής των «Nickelodeon Kids' Choice Awards 2023», όπου θα του αποδοθεί ασημένιο αγαλματίδιο. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το 11ο βραβείο που απονέμεται κατά την 30ετή καριέρα του στον Αμερικανό κωμικό ηθοποιό, σεναριογράφο, παραγωγό και μουσικό, σε τελετή των Kids' Choice Awards.

«Έζησα τόσες υπέροχες στιγμές σε αυτό το φανταστικό υπερθέαμα των βραβείων Kids' Choice Awards και θα είμαι πάντα ενθουσιασμένος που συναναστρέφομαι με τα παιδιά» είπε ο Άνταμ Σάντλερ σε δήλωσή του στο περιοδικό Variety, ενώ πρόσθεσε «την αγάπη μου σε όλους».

Με οικοδεσπότες τον Νέιτ Μπέρλεσον παρουσιαστή της εκπομπής «CBS Mornings» και την ίνφλουενσερ Τσάρλι Ντ' Αμέλιο η βραδιά απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, στο «Microsoft Theater» και θα μεταδοθεί από τα δίκτυα Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons, το κανάλι Nick Jr., TVLand, CMT και MTV2 και από τον ιστότοπο Nick.com.

Στην τελετή απονομής τιμώνται τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική, όπως ψηφίστηκαν από τους τηλεθεατές του τηλεοπτικού καναλιού με προγράμματα για παιδιά και όλη την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ