ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Χοακίν Φίνιξ μεταμορφώνεται σε «Napoleon» - Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία

Ο Χοακίν Φίνιξ μεταμορφώνεται σε «Napoleon» - Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία
Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα που δημοσιεύτηκε twitter

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον ρόλο του Γάλλου αυτοκράτορα και στρατηγού.

Οπως αναφέρει το Variey αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Φίνιξ θα συνεργαστεί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, μετά την τεράστια επιτυχία του 2000 «Ο Μονομάχος».

Το ιστορικό έπος θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 22 Νοεμβρίου 2023, πριν μεταδοθεί παγκοσμίως σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι στιγμής από το Apple TV+, πάνω στην ώρα δηλαδή για την περίοδο των βραβείων.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι το σενάριο της ταινίας ξαναγράφτηκε από την αρχή για χάρη του Χοακίν.

«Ο Χοακίν είναι κάθε άλλο παρά συμβατικός. Όχι εσκεμμένα, αλλά από διαίσθηση. Αυτό τον κάνει να τσεκάρει τα πάντα. Αν κάτι τον ενοχλεί, θα σου το πει» είπε ο βρετανός σκηνοθέτης και πρόσθεσε ότι «έκανε τον [Ναπολέοντα] ξεχωριστό ρωτώντας συνέχεια».

«Με τον Χοακίν, μπορούμε να ξαναγράψουμε την ταινία από την αρχή γιατί νιώθει άβολα. Και αυτό συνέβη με το "Ναπολέων"», συνέχισε ο σκηνοθέτης. «Διαλύσαμε την ταινία για να τον βοηθήσουμε να επικεντρωθεί στο ποιος ήταν ο Βοναπάρτης. Έπρεπε να το σεβαστώ αυτό, γιατί αυτά που λέγονταν ήταν απίστευτα εποικοδομητικά. Τα έκανε όλα μεγαλύτερα και καλύτερα». Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Σκάρπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ