ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

True Detective: Night Country - Το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου με τη Τζόντι Φόστερ

True Detective: Night Country - Το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου με τη Τζόντι Φόστερ
AP/Richard Shotwell

Η Warner Bros. Discovery κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «True Detective» κατά τη διάρκεια παρουσίασης της νέας υπηρεσίας streaming με την ονομασία Max.

Στον 4ο κύκλο η δραματική σειρά με τον τίτλο «True Detective: Night Country» διαδραματίζεται στο Ennis της Αλάσκας, όπου οκτώ άνδρες οι οποίοι εργάζονται για τον ερευνητικό σταθμό Tsalal εξαφανίζονται χωρίς ίχνη.

Την υπόθεση αναλαμβάνουν οι ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς (Τζόντι Φόστερ και Εβαντζελίν Ναβάρο) οι οποίες για να τη λύσουν πρέπει πρώτα «ν΄ αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο».

Μαζί τους πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Κρίστοφερ Έκλεστον(Christopher Eccleston), Τζον Χόουκς(John Hawkes) και Φιόνα Σόου(Fiona Shaw).

Η Ίσσα Λόπες(Issa López) έχει γράψει το σενάριο του νέου κύκλου και έχει αναλάβει την σκηνοθεσία για όλα τα επεισόδια ενώ μαζί με την Φόστερ εκτελούν χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Η σειρά, που βραβεύτηκε με πέντε ΕΜΜΥ, ξεκίνησε το 2014 με τους Μάθιου Μακ Κόναχι (Matthew McConaughey) και Γούντι Χάρελσον(Woody Harrelson) στο ρόλο των δύο ντετέκτιβ.

Η δεύτερη σεζόν ακολούθησε την επόμενη χρονιά με τους Τέιλορ Κιτς(Taylor Kitsch), Ρέιτσελ Μακ'Ανταμς(Rachel McAdams) και Βινς Βον(Vince Vaughn) και η τρίτη το 2019 με τον Μαχερσάλα Αλί(Mahershala Ali).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ