ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ-Τομ Χίντλεστον: Το νέο (απροσδόκητο) ζευγάρι του Χόλιγουντ

Τέιλορ Σουίφτ-Τομ Χίντλεστον: Το νέο (απροσδόκητο) ζευγάρι του Χόλιγουντ

Κάποιοι θυμούνται πολύ καλά τον χορό που χάρισε η Τέιλορ Σουίφτ στον Τομ Χίντλεστον λίγο καιρό πριν, τη βραδιά του Met Gala τον Μάιο. Σήμερα αυτοί οι κάποιοι επιβαβεβαιώνονται για όλα όσα υπέθεσαν καθώς οι Σουίφτ και Χιντλεστον ερωτοτροπούσαν στους ρυθμούς του Crazy In Love.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε νρετανική φυλλάδα και έχουν κατακλύσει το Twitter δείχνουν έναν υποψήφιο διάδοχο του Τζέιμς Μποντ να φροντίζει, να φιλάει και να είναι ο επόμενος νέος σύντροφος της πιο νέας αυτοδημιούργητης εκατομμυριούχου της showbiz σήμερα.

Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι αγκαλιάζεται στα βράχια του Rhode Island. Φιλιούνται. Bγάζουν selfie. Εκείνος της ρίχνει κάτι επάνω της για να μην κρυώσει. Εκείνη εκτιμάει την προσοχή του. Έρωτας στα χρόνια των παπαρατσο, επεισόδιο 2014; Προφανώς. H Σουίφτ κινείται πολύ γρήγορα ανάμεσα στους πρώην και τους επόμενους ερωτές της; Σίγουρα.

Η εφημερίδα The Sun έκανε εκτενές ρεπορτάζ ενώ παραθέτει και μαρτυρίες από κάποιον που είδε το ζευγάρι να απολαμβάνει τις στιγμές της ελάχιστης ιδιωτικότητας.

the sun 435

"Ήταν πολλοί εκδηλωτικοί μεταξύ τους, ακόμη και αν γύρω τους υπήρχαν περίπου 20 άνθρωποι. Δεν έδιναν καμία προσοχή στους άλλους. Ήταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον" είπε ένας που ήταν παρών στο στιγμιότυπο που σήμερα κάνει την Αμερική να λιώνει από ρομαντισμό και να μαθαίνει τα πάντα για τον νέο εραστή της Σουίφτ.

Οι φωτογραφίες έχουν δημιουργήσει φημολογία. Πως είναι δυνατόν η Σουίφτ που έχει φανεί ιδιαίτερα προσεκτική στις σχέσεις της με τα media να επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο; Μήπως θέλει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να ξεχάσουν όλοι ότι μόλις πριν δύο εβδομάδες έληξε την επίσης πολυφωτογραφημένη σχέση της με τον Κάλβιν Χάρις;

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Λονδίνο, ο Κάλβιν Χάρις φέρεται να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από το νέο έρωτα της πρώην του και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έσβησε κάθε ίχνος της Σουίφτ από τα κοινωνικά του δίκτυα. "Είναι προδομένος και εκνευρισμένος" γράφουν όσοι (θέλουν να λένε) ότι ξέρουν.

taylorcalvin

ΔΗΜΟΦΙΛΗ