ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζέιν Φόντα παραδίδει μαθήματα ζωής: Ποτέ δεν υπέκυψα στις δυσκολίες

Η Τζέιν Φόντα παραδίδει μαθήματα ζωής: Ποτέ δεν υπέκυψα στις δυσκολίες
H αγαπημένη ηθοποιός Τζέιν Φόντα AP Photo

Στα 85 της χρόνια, η αγαπημένη ηθοποιός Τζέιν Φόντα δηλώνει ότι είναι πιο πολυάσχολη από οποιαδήποτε άλλη στιγμή και αποκαλύπτει στο People με αφορμή την νέα της ταινία, ότι ζει «το πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής της».

Φέτος έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες της μεταξύ των οποίων και η κωμωδία «Book Club: The Next Chapter η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η σταρ σημείωσε ότι τα γυρίσματα με τις φίλες της Ντάιαν Κίτον(Diane Keaton), Κάντις Μπέργκεν(Candice Bergen) και Μέρι Στίνμπεργκεν(Mary Steenburgen) στην Ιταλία ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Η βραβευμένη ηθοποιός υποβλήθηκε τον περασμένο χρόνο σε χημειοθεραπεία καθώς διαγνώστηκε με λέμφωμα μη-Χότζκιν (NHL). «Υπήρξαν τραγωδίες και δύσκολα πράγματα στη ζωή μου. Αλλά ποτέ δεν υπέκυψα σε αυτά. Ήμουν ανθεκτική σε όλη μου τη ζωή», τόνισε.

«Συμβαίνει κάτι άσχημο και σκέφτεσαι: «Λοιπόν, αυτό έχει ξανασυμβεί και είμαι μια χαρά. Θα το ξεπεράσω». Ξέρεις τι είναι σημαντικό. Πέρασα πολύ χρόνο σαν κανό χωρίς κουπί που με πήγαινε το ρεύμα. Καθώς μεγάλωνα, έμαθα να βάζω ένα κουπί στο νερό και να οδηγώ».

Όταν δεν εργάζεται, η Φόντα λατρεύει να περνάει χρόνο με τα τρία εγγόνια της, να κάνει πεζοπορία και να βλέπει την αγαπημένη της σειρά «Curb Your Enthusiasm».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ