ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί: «Κανένα από τα παιδιά μου δεν θέλει να γίνει ηθοποιός»

Αντζελίνα Τζολί: «Κανένα από τα παιδιά μου δεν θέλει να γίνει ηθοποιός»

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που μάθαμε τα νέα των απογόνων της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ οπότε η ακτιβίστρια ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει κάποιες αχτίδες φωτός πίσω από το βέλο που προστατεύει τη συμμορία της. Στα πλαίσια ραδιοφωνικής εκπομπής στο BBC Radio 4, η περιστασιακή παραγωγός Τζολί αναφέρθηκε στα χόμπι και τις ενασχολήσεις των παιδιών της.

"Όλα τους μαθαίνουν και από μία ξένη, διαφορετική γλώσσα" αποκάλυψε η Τζολί. "Όταν τους ρώτησα τι θα ήθελαν να μάθουν η Shi (Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτό) μαθαίνει Khmai, μια διάλεκτο από την Καμπότζη, ο Pax (Παξ Τιέν Τζολί Πιτ) αφοσιώνεται στα Βιετναμέζικα, ο Mad (Μάντοξ Τσιβάν Τζολί Πιτ) έχει προτιμήσει Γερμανικά και Ρωσικά, η Ζ (Ζαχάρα Μάρλει Τζολί Πιτ) μιλάει Γαλλικά, η Vivienne (Βίβιεν Μαρσελίν Τζολί Πιτ) πραγματικά θέλει να μάθει Αραβικά και ο Knox (Νοξ Λεόν Τζολί Πιτ) μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα" συμπλήρωσε η Αντζελίνα Τζολί.

"Αυτό υποθέτω σημαίνει πολύ απλά ότι δεν γνωρίζω ποιά είναι τα παιδιά μου μέχρι να μου δείξουν τα ίδια τι είναι και αυτό που θέλουν να γίνουν" πρόσθεσε. Ωστόσο, οι απόγονοι της γαλαζοαίματης οικογένειας του θεάματος δεν μαθαίνουν απλά τον κόσμο και τους τρόπους επικοινωνίας, τις κουλτούρες και την κληρονομιά που κάθε γλώσσα κουβαλάει στον πυρήνα της.

Αν και είναι από εφτά έως και 14 ετών, τα παιδιά των Πιτ και Τζολί έχουν ήδη δείξει κλίσεις, ταλέντα και αδυναμίες. Όλα ανεξαιρέτως δεν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Όλα ανεξαιρέτως εκτιμούν την τέχνη της μουσικής. "Τους ενδιαφέρει πολύ" αποκάλυψε η περήφανη μητέρα. Επιπλέον ο Mad δείχνει ενδιαφέρον για την τέχνη και την τεχνική του μοντάζ. "Ο Pax αγαπάει τη μουσική και το deejaying" πρόσθεσε.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Τζολί επιβεβαίωσε ότι ο Maddox θα την βοηθήσει στην παραγωγή μιας ταινίας για το Netflix. Το έργο θα βασίζεται στο βιβλίο του 2000, "First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers" ("Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου: Μια κόρη της Καμπότζης θυμάται"). Ένα project που έχει και προσωπική αξία για εκείνη και τον Μάντοξ καθώς είναι μια ιστορία από την πατρίδα του.

"Ο Mάντοξ θα με συνοδεύει στα γυρίσματα μετά το σχολείο" είπε η Τζολί διευκρινίζοντας ότι ο γιος της ήταν μέρος της ομάδας της τελευταίας σκηνοθετικής της απόπειρας, By The Sea.

"Θα είναι μια υπόθεση γνωριμίας με την άλλη μητέρα του, την Καμπότζη. Θα μάθουμε μαζί την ιστορία της χώρας δημιουργώντας και θα μάθαίνουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον" συμπλήρωσε. "Επιθυμώ να αφηγηθώ αυτή την ιστορία με τον πιο ειλικρινή και ακριβή τρόπο, θα είναι το δικό μου αφιέρωμα στη δύναμη και την αξιοπρέπεια του λαού της Καμπότζης" είπε.

Στη συνέχεια της ραδιοφωνικής εκπομπής η Τζολί των Ηνωμένων Εθνών μίλησε για τα ταξίδια της στα στρατόπεδα προσφύγων, για τους κινδύνους που εκτίθενται οι γυναίκες και για το πως τη διαμόρφωσε η γέννα της στην Αφρική, όταν η Σιλό ήρθε στη ζωή. Η Αφρική της έμαθε την αλήθεια του να φέρνεις στη ζωή ένα παιδί χωρίς μηχάνημα υπερήχων, χωρίς να μπορείς να ξέρεις αν έχεις ισχιακή προβολή.

"Ξέρω όμως ότι υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι εκεί πέρα, άνθρωποι που κοπιάζουν και εργάζονται για να φροντίσουν την υγεία των γυναικών σε όλο τον κόσμο και το έργο τους είναι αναγκαίο, απαραίτητο να συνεχιστεί. Οι λύσεις μπορούν να βρεθούν" συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ