ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πατέρας για έβδομη φορά στα 79 του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Πατέρας για έβδομη φορά στα 79 του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην πρεμιέρα της ταινίας «About My Father», στις 9 Μαΐου 2023 στη Νέα Υόρκη Charles Sykes/Invision/AP


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πατέρας στα 79 του χρόνια για έβδομη φορά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο ET Canada και επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του στο CNN.

Συζητώντας για τη νέα του ταινία με τον (ταιριαστό) τίτλο «About My Father», η δημοσιογράφος Μπρίτνι Μπλερ ανέφερε τα έξι παιδιά του και ο ηθοποιός τη διόρθωσε: «Επτά για την ακρίβεια. Μόλις απέκτησα ένα μωρό».

Αν και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα ο Ντε Νίρο είναι ζευγάρι με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών Τίφανι Τσεν.

Ο Ντε Νίρο ανάμεσα στην κόρη του Ντρένα και την πρώην σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ το 2014 (Evan Agostini/Invision/AP)

Υπήρξε παντρεμένος με την Νταϊάν Άμποτ από το 1976 έως το 1988, και μαζί απέκτησαν τον Ράφαελ, ενώ ο Ντε Νίρο υιοθέτησε την Ντρένα, κόρη της Άμποτ από προηγούμενη σχέση. Το 1995 ήρθαν στη ζωή οι δίδυμοι γιοι του Άαρον και Τζούλιαν, από την τότε φιλενάδα του, Τούκι Σμιθ. Από το 1997 εως το 2018 ο Ντε Νίρο ήταν παντρεμένος με την Γκρέις Χάιταουερ, με την οποία απέκτησε τον γιο Έλιοτ και την κόρη Έλεν Γκρέις.

«Δεν νομίζω ότι είμαι κουλ μπαμπάς», δήλωσε ο Ντε Νίρο στη συνέντευξή του στο ET Canada για την ταινία «About My Father».

«Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», είπε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ