ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρεμιέρα για το φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές παρουσίες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Πρεμιέρα για το φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές παρουσίες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί
Οι ηθοποιοί Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας AP/Scott Garfitt

Πρεμιέρα έκανε απόψε το φεστιβάλ Καννών, το οποίο «άνοιξε τις πύλες του» για 76η φορά, και υποδέχτηκε στο κόκκινο χαλί του καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Μία από τις παρουσίες που έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή της βραδιάς, ήταν εκείνη του διάσημου ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας και της συζύγου του και επίσης ηθοποιού, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε είναι ιδιαίτερη βραδιά για τον Μάικλ Ντάγκλας ο οποίος θα τιμηθεί με τον χρυσό φοίνικα, ως φόρο τιμής στη λαμπρή καριέρα και την ενασχόλησή του με τον κινηματογράφο, συνοδευόμενος και από την κόρη του, Κάρις.

AP23136660873707.jpg
O Μάικλ Ντάγκλας, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, και η κόρη τους ΚάριςAP/Vianney Le Caer

Απαστράπτουσα, ήταν και μία από τις ωραιότερες γυναικείες υπάρξεις του πλανήτη, και σύμφωνα με πολλούς το νούμερο ένα μοντέλο στον κόσμο, Ναόμι Κάμπελ.

Με τη σειρά τους όπως πάντα κομψοί ήταν και ο διάσημος ηθοποιός Μαντς Μίκελσεν με τη σύζυγό του Χάνε Γιάκομπσεν, χαμογελώντας στους φωτογράφους, ενώ και η Ούμα Θέρμαν μαγνήτισε τα βλέμματα με την «αέρινη» παρουσία της.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ωστόσο υπήρξε ο Τζόνι Ντέπ, ο οποίος κάνει την εμφάνιση του στο διάσημο φεστιβάλ μετά από χρόνια, μετά από την πολύ μεγάλη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην γυναίκα του, μία διαμάχη που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ