ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η τριλογία «The Bachelor» θα είναι οι πρώτες ελληνικές ταινίες στο Netflix

Η τριλογία «The Bachelor» θα είναι οι πρώτες ελληνικές ταινίες στο Netflix
Από την αφίσα της ταινίας «The Bachelor» του 2016 (SHOWTIME PRODUCTIONS)

Η ταινία «The Bachelor» και τα δύο σίκουελ της θα είναι οι πρώτες ελληνικές ταινίες που γίνονται διαθέσιμες στην πλατφόρμα του Netflix από την 1η Ιουνίου.

Αν και υπήρχαν φήμες ότι την «τιμή» αυτή θα είχε μια άλλη ταινία, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» του Γρηγόρη Καραντινάκη, την πρόλαβαν οι τρεις ταινίες της Showtime Productions, η πρώτη σε σκηνοθεσία Αντώνη Σωτηρόπουλου και η άλλες δύο σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Η εταιρεία παραγωγής έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CsbLi_MKz6d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί με το «The Bachelor» του 2016 θα μπουν στο Netflix το «The Bachelor 2» του 2017 και το «The Bachelor 3» του 2018. Η τέταρτη ταινία της σειράς, το «The Black Bachelor» του 2021 προς το παρόν μένει εκτός.

Οι τρεις ταινίες «The Bachelor» σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία παρά τις 100% αρνητικές κριτικές από το σύνολο των κριτικών κινηματογράφου. Ήταν εμπνευσμένες από το αμερικανικό «The Hangover» και στο καστ τους συναντάμε ηθοποιούς όπως οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Κατερίνα Γερονικολού κ.ά.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι ταινίες θα μπουν και στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix ή μόνο σε εκείνη για την Ελλάδα και την Κύπρο. Θυμίζουμε ότι η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είχε γίνει διαθέσιμη στις 19 Δεκεμβρίου 2022 μόνο για τις ελληνόφωνες χώρες και στις 17 Μαρτίου ξεκίνησε η διεθνής προβολή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ