ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Τζόελ: Τερματίζει μετά από 150 συναυλίες την περιοδεία του στη Madison Square

Μπίλι Τζόελ: Τερματίζει μετά από 150 συναυλίες την περιοδεία του στη Madison Square
Ο Μπίλι Τζόελ κατά την ομιλία του στη Madison Square AP/Evan Agostini

Ο Μπίλι Τζόελ και η Madison Square Garden Entertainment ανακοίνωσαν ότι μετά από 10 χρόνια και 150 συναυλίες, τερματίζει την περιοδεία του στο εμβληματικό χώρο της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο του 2024.

Σε όλη τη διάρκεια της πορείας του, ο Τζόελ έχει πουλήσει περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο Τζόελ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSG Τζέιμς Ντόλαν και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς.

«Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που είναι πιο Νέα Υόρκη από τον Μπίλι Τζόελ κι αυτό είναι μια συναυλία του Μπίλι Τζόελ στο MSG», δήλωσε ο δήμαρχος Άνταμς.

«Για περισσότερα από 50 χρόνια, η μουσική του Μπίλι καθόρισε την πόλη μας και μας έφερε κοντά. Εκ μέρους 8,5 εκατομμυρίων Νεοϋορκέζων, συγχαρητήρια Μπίλι, για μια ιστορική σειρά sold-out παραστάσεων στο MSG, και σε ευχαριστώ που φέρνεις χαρά σε όλους μας».

«Η σειρά franchise του Μπίλι Τζόελ έχει γράψει ιστορία, όχι μόνο για το Madison Square Garden, αλλά και για τη μουσική βιομηχανία συνολικά», είπε ο Ντόλαν.

«150 sold out συναυλίες είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα... Ο Μπίλι έχει πάντα ένα σπίτι εδώ στο MSG, παρόλο που το residency πλησιάζει στο τέλος του με την 150η εμφάνισή του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ