ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί τα παιδιά της Έμιλι Μπλαντ δεν εντυπωσιάζονται από το επάγγελμά της

Γιατί τα παιδιά της Έμιλι Μπλαντ δεν εντυπωσιάζονται από το επάγγελμά της
Η ηθοποιός Έμιλυ Μπλαντ, στην πρεμιέρα της ταινίας «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» Chris Pizzello/Invision/AP

Τα παιδιά της Έμιλι Μπλαντ δεν εντυπωσιάζονται τόσο από τη διασημότητά της όσο από το γεγονός ότι είναι «μαμά», δήλωσε συνέντευξή της στο περιοδικό Ηarper's BAZAAR UK, η ηθοποιός.

Ειδικότερα, η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Βασίλισσα Βικτωρία» και «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» ανέφερε πως οι δύο κόρες της Βάιολετ 7 ετών και Χέιζελ 9, δεν εντυπωσιάζονται τόσο πολύ όταν τη βλέπουν σε τρέιλερ ταινιών.

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε μια διαφημιστική πινακίδα, έχω αυτόν τον πλήρη διαχωρισμό μαζί του... Λέω «Ποια είναι αυτή;».

Και βλέπω τα παιδιά μου να κάνουν το ίδιο, μπορεί να πουν, «Ω, είναι η μαμά», αλλά δεν είναι κάτι το συναρπαστικό για αυτά» είπε η Μπλαντ.

«Αυτό που είναι συναρπαστικό για τα παιδιά μου είναι όταν μπορώ να τα πάρω από το σχολείο και να τα πάω να κολυμπήσουν», πρόσθεσε.

Αν και τα κορίτσια της είναι συνηθισμένα στις καριέρες των γονιών τους, η Μπλαντ φροντίζει να μην είναι μακριά από τη Χέιζελ και τη Βάιολετ για περισσότερες από δύο εβδομάδες κάθε φορά.

«Παρόλο που είναι σκληραγωγημένες και έχουν συνηθίσει σε αυτή την παράξενη ζωή, είναι ακόμα δύσκολο όταν πρέπει να φύγω», αναφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ