ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Έιμι Σεντάρις σχεδίασε το δικό της βιντεοπαιχνίδι

Η Έιμι Σεντάρις σχεδίασε το δικό της βιντεοπαιχνίδι
Η Έιμι Σεντάρις (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Η Έιμι Σεντάρις (Amy Sedaris) είναι κωμικός, συγγραφέας και τώρα και σχεδιάστρια βιντεοπαιχνιδιών.

Η Σεντάρις βοήθησε στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου επιπέδου στο «What the Car?», ένα παιχνίδι αγώνων που διατίθεται αποκλειστικά στο Apple Arcade που δημιουργήθηκε από προγραμματιστές που δεν διαθέτουν αυτοκίνητα. Φυσικά, η Σεντάρις είναι Νεοϋορκέζα που δεν οδηγεί και δεν παίζει βιντεοπαιχνίδια. Έτσι, όταν ο προγραμματιστής του παιχνιδιού της μίλησε για το «What the Car?», αρχικά μπερδεύτηκε.

«Δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά βλέπω ανθρώπους στα τρένα να παίζουν και φαίνονται εξαντλημένοι», είπε η Σεντάρις. «Δεν οδηγώ. Μου δημιουργεί πάρα πολύ άγχος. Και είμαι στη Νέα Υόρκη, οπότε δεν χρειάζεται να οδηγώ». Αλλά «από τη στιγμή που είπαν, "Είναι για ανθρώπους που δεν παίζουν παιχνίδια και δεν οδηγούν", το κατάλαβα αμέσως!».

Στο «What the Car?», οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αντισυμβατικού αγωνιστικού αυτοκινήτου με διαρκώς μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά.

Το επίπεδο «Amy Sedaris Can't Drive», είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του Apple Arcade από τις 22 Ιουνίου, διαθέτει ευχάριστο σχεδιασμό και σκηνικά εμπνευσμένα από τα χόμπι και τα έργα της Σεντάρις.

«Είναι πολύ διασκεδαστικό, σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν τόσα πολλά να δούμε!» είπε η Σεντάρις. «Δεν υπάρχουν οδηγίες - το καταλαβαίνεις μόνος σου. Η οδήγηση χωρίς σκέψη είναι διασκεδαστική», είπε, προσθέτοντας γρήγορα, «σε μορφή παιχνιδιού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ