ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Κρίσταλ, Ντιόν Γουόργουικ, Κουίν Λατίφα: Τα βραβεία του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Κένεντι

Μπίλι Κρίσταλ, Ντιόν Γουόργουικ, Κουίν Λατίφα: Τα βραβεία του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Κένεντι
Ο Μπίλι Κρύσταλ Charles Sykes/Invision/AP

Ο Μπίλι Κρίσταλ, η Ντιόν Γουόρκγουικ και η Κουίν Λατίφα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα λάβουν βραβεία από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Κένεντι το 2023.

Το Κέντρο ανακοίνωσε τους πέντε καλλιτέχνες που θα τιμηθούν φέτος για τα επιτεύγματά τους και τη συμβολή τους στον αμερικανικό πολιτισμό μέσω των τεχνών του θεάματος, της μουσικής, του χορού, του θεάτρου, της όπερας, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο Μπίλι Κρίσταλ, ηθοποιός και κωμικός, η Κουίν Λατίφα, ράπερ, τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Ρενέ Φλέμινγκ σοπράνο, ο Μπάρι Γκιπ τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μέλος των Bee Gees και η τραγουδίστρια Ντιόν Γουόργουικ είναι οι τιμώμενοι του 2023.

«Είναι άνθρωποι που έχουν επαναπροσδιορίσει τις μορφές τέχνης τους και έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη επιμονή και αυθεντικότητα να γίνουν πρωτότυποι» πρόσθεσε η πρόεδρος του Κέντρου Κένεντι, Ντέμπορα Ρούτερ.

«Καθένας έχει εξερευνήσει νέα εδάφη, έχει διευρύνει τα καλλιτεχνικά όρια και το πιο σημαντικό, έχει δεσμευτεί να μοιραστεί τα δώρα του με τον κόσμο» πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Γκλόρια Εστέφαν θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων για τρίτη φορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην όπερα του Κέντρου Κένεντι, στην Ουάσιγκτον και θα μεταδοθεί από το CBS.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ