ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μάρκλ: Η Τέιλορ Σουίφτ αρνήθηκε να εμφανιστεί στο podcast της στο Netflix

Μέγκαν Μάρκλ: Η Τέιλορ Σουίφτ αρνήθηκε να εμφανιστεί στο podcast της στο Netflix
Η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, και ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ στο πλάι του AP/Matt Dunham

Απανωτές είναι όπως φαίνεται οι «απορρίψεις» για την Μέγκαν Μάρκλ, καθώς σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Τέιλορ Σουίφτ απέρριψε μια πρόσκληση να εμφανιστεί στο podcast της.

Μάλιστα απέρριψε την πρόσκλησή της, παρά το γεγονός του ότι της είχε στείλει και προσωπική επιστολή.

Οι συναλλαγές του Χάρι και της Μέγκαν με το Netflix, όπως ανέφερε η εφημερίδα, αναφέρθηκαν ως «μεγάλες ιδέες, ανεπαρκής εκτέλεση», αφού στελέχη του κολοσσού του streaming και του Spotify φέρεται να δήλωσαν ότι «απογοητεύτηκαν» από την έλλειψη ισχυρών ιδεών και την παραγωγικότητα τους.

Από όταν αποφάσισαν να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, έχουν δημιουργήσει ένα σύνθετο δίκτυο εταιρειών «ψυχαγωγίας» για να βοηθήσει στην προώθηση της «αλήθειας τους», σχετικά με το τι συνέβαινε στο Μπάκιγκχαμ.

Μετά την απομάκρυνση του podcast της Μέγκαν από το Spotify και τη λήξη της συνεργασίας τους, το Netflix είπε επίσης ότι είναι απίθανο να ανανεώσει τη συμφωνία του μετά τη λήξη της το 2025.

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή δημιουργεί μια εκπομπή εμπνευσμένη από τις Great Expectations για το Netflix με τίτλο Bad Manners.

Επίσης θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ για τα Invictus Games που προωθεί ο πρίγκιπας Χάρι, μια παραγωγή που συμφωνήθηκε λίγο αφότου το ζευγάρι υπέγραψε τη συμφωνία 80 εκατομμυρίων λιρών με το Netflix το 2020.

Το Heart of Invictus, όπως θα λέγετε, θα ακολουθήσει την εκπαίδευση των αγωνιζομένων σε όλο τον κόσμο για τους Αγώνες στη Χάγη που αναμενόταν να πραγματοποιηθούν το 2020 αλλά καθυστέρησαν μέχρι το 2021 λόγω της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ