ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Drake έγραψε το πρώτο του βιβλίο ποίησης

O Drake έγραψε το πρώτο του βιβλίο ποίησης
Ο γνωστός ράπερ Drake AP/Chris Pizzello

Ο Drake κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με ποίηση. Μέσω του Instagram, ο Καναδός καλλιτέχνης γνωστοποίησε ότι για το βιβλίο συνεργάστηκε με τη φίλη του Κένζα Σαμίρ.

Η Σαμίρ είναι περισσότερο γνωστή ως συνδημιουργός τραγουδιών στα άλμπουμ του Drake, μεταξύ άλλων των επιτυχιών, If You’re Reading This, It’s Too Late, Nothing Was the Same, Scorpion και Views.

https://www.instagram.com/p/Ct2kM5aOjNB/

Ένα παγκόσμιο σύμβολο, ο Drake πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια χτίζοντας αυτό που μόνο λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να ονειρευτούν, την επιτυχία ως απόλυτος σταρ. Από τη μουσική του που κατέρριψε ρεκόρ έως τα περιζήτητα πρότζεκτ μόδας OVO και NOCTA, ο Καναδός καλλιτέχνης είναι πραγματικά ένα πολιτιστικό φαινόμενο. Εμβαθύνοντας στον κόσμο της ποίησης, ο Όμπρεϊ Ντρέικ Γκρέιαμ προσθέτει άλλη μία χορδή στο τόξο του, παρουσιάζοντας το «Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness», όπως αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου που κυκλοφόρησε από τον Phaidon.

«Δεν ξέρω αν θα θελήσω ποτέ οι άνθρωποι να αγοράσουν ή να υποστηρίξουν κάτι περισσότερο στη ζωή μου… το πρώτο μας βιβλίο είναι διαθέσιμο στο @drakerelated και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα», έγραψε ο ράπερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ