ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον με τους Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον με τους Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και η σύζυγός του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο (Luciana Barroso) μοιράστηκαν μία γλυκιά στιγμή από τις διακοπές τους με φίλους στην Μύκονο, μεταξύ αυτών τα αδέλφια Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ (Chris και Liam Hemswort).

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο από το 2005, έδειχνε ευδιάθετο, καθώς απολάμβαναν ένα χορό μαζί στη πανέμορφη βίλα όπου διαμένουν ενώ στη συνέχεια έβγαλαν μία σειρά από φωτογραφίες με τους αδελφούς Χέμσγουορθ να τους παρακολουθούν.

Σημειώνεται ότι οι διάσημοι ηθοποιοί είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία ενώ έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες. Το 2022 στο «Thor: Love and Thunder», το 2019 στην ταινία «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok» το 2017.

Σε συνέντευξη που έδωσε το 2020 στο GQ, ο Κρις μίλησε για τη φιλία του με τον Ντέιμον. «Γίναμε φίλοι περίπου την εποχή που άρχισα να δουλεύω. Πραγματικά ωφελήθηκα παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τον εαυτό του», είπε.

Οπως αναφέρει η Daily Mail το ταξίδι του Ντέιμον έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του «Oppenheimer» η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ