ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Διάλειμμα» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει ο Κρις Έβανς

«Διάλειμμα» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει ο Κρις Έβανς
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς (Chris Evans), γνωστός για τον ρόλο του Captain America, κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απενεργοποίησε τόσο τους λογαριασμούς του στο Instagram όσο και στο Twitter.

Σε μήνυμά του στο Instagram Story εξήγησε ότι αισθάνεται «η ικανότητά του να κάθεται και να είναι παρών και να διαβάζει βιβλία και να βλέπει ταινίες, ακόμα και να αναζητά την παρέα των ανθρώπων που αγαπά, να διαβρώνεται», εξαιτίας του χρόνου του στην οθόνη.

«Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λίγο καιρό», έγραψε ο Έβανς, σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης που μοιράστηκαν οι θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν είμαι σίγουρος γιατί κάνω μια μεγάλη δήλωση γι' αυτό, απλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγω από έναν κύκλο που έχω αρχίσει να τον βρίσκω λίγο εθιστικό και αυτό είναι μια δέσμευση που αναλαμβάνω απέναντι στον εαυτό μου».

Ο σταρ ανέφερε επίσης ότι πιστεύει πως η χρήση του Instagram ήταν «ένα από τα πολλά εμπόδια» για να φτάσει στο σημείο της καριέρας του που ελπίζει να είναι.

«Σας ευχαριστώ όλους που λέτε τόσο ωραία πράγματα όλη την ώρα», έγραψε ο Έβανς στους θαυμαστές του. «Το εκτιμώ τόσο πολύ, αλλά πρέπει να διαβάσω τις σκέψεις των αγνώστων για λίγο, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος ότι αυτό το πράγμα είναι πολύ καλό για κανέναν μας».

Ο Έβανς ήταν πιο συγκεκριμένος με το τελευταίο του tweet. «...χαρίζω στον εαυτό μου ένα καλοκαίρι με λιγότερο χρόνο στην οθόνη, οπότε κάνω ένα μικρό διάλειμμα από το Twitter και το IG. Τα λέμε σύντομα! Με πολλή αγάπη!».

Οπως αναφέρει το People ο σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Netflix «Pain Hustlers» βασισμένη σε άρθρο του περιοδικού New York Times του 2018. Θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ