ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Barbie: Με την υπογραφή της Billie Eilish το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας

Barbie: Με την υπογραφή της Billie Eilish το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας
Η τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις AP/Lewis Joly

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Billie Eilish, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι της, που θα συμπεριληφθεί στην tracklist της ταινίας «Barbie».

Συγκεκριμένα, το 17 κομματιών «Barbie the Album» έρχεται στις 21 Ιουλίου, και ένα μήνα πριν ανακοινώθηκαν τα δύο soundrack της ταινίας, εκ των οποίων το ένα είναι το κομμάτι της Eilish.

https://www.instagram.com/p/CuXKHBGrv43/

Όλοι οι ερμηνευτές του άλμπουμ, οι οποίοι είναι ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, φαίνεται να ερμηνεύουν τραγούδια με θέμα τη Barbie γραμμένα ειδικά για την ταινία.

Ανάμεσα τους καλλιτέχνες είναι οι Eilish, Lizzo, Dua Lipa, Nicki Minaj & Ice Spice, Karol G, Charli XCX, PinkPantheress, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid Laroi, Tame Impala, Haim, Gayle και Fifty Fifty FIFTY feat. Kali.

Ο Gosling εντάσσεται επίσης στο ρόστερ των καλλιτεχνών με ένα πρωτότυπο τραγούδι που ερμηνεύεται ως χαρακτήρας του, Ken. Αν κρίνουμε από τον τίτλο του, το τραγούδι Eilish συνεχίζει το λυρικό θέμα της Barbie.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ