ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Πόλεμος» Σπίαρς- Γουεμπανιαμά: «Με χαστούκησε» λέει η τραγουδίστρια, «με τράβηξε», λέει ο παίκτης

«Πόλεμος» Σπίαρς- Γουεμπανιαμά: «Με χαστούκησε» λέει η τραγουδίστρια, «με τράβηξε», λέει ο παίκτης
Η Σπίαρς και ο μπασκεμπολίστας AP Photos by Chris Pizzello, left, and Eric Gay, File

«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει  μετά την επεισοδιακή συνάντηση της Μπρίτνει Σπίαρς με τον σταρ του NBA,  Βίκτορ Γουεμπανιαμά σε καζίνο του Λας Βέγκας την Τετάρτη (5/7).

To TMZ ανέφερε ότι άνδρας από την προσωπική ασφάλεια του μπασκετμπολίστα των San Antonio Spurs αντέδρασε έντονα, όταν η ποπ σταρ πήγε να ζητήσει από τον 19χρονο Γάλλο να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί.

Η Σπίαρς βρισκόταν σε εστιατόριο ξενοδοχείου μαζί με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι και δύο ακόμη φίλους. Όταν εντόπισε τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά ξεκίνησε να πηγαίνει προς το μέρος του για να του πει ότι είναι θαυμάστριά του και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί.

Τον πλησίασε, τον χτύπησε στον ώμο και σε κλάσματα δευτερολέπτου, ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας του φέρεται να την χαστούκισε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Αφού η Σπίαρς επέστρεψε στο τραπέζι της, ο σεκιούριτι πήγε να της ζητήσει συγγνώμη. Φέρεται να της είπε: «Καταλαβαίνεις πώς είναι όταν σε κατακλύζουν θαυμαστές».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σπιαρς θα κινηθεί νομικά.

Τι υποστηρίζει ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό και το χαστούκι που φέρεται να δέχθηκε η τραγουδίστρια από άνδρες της ασφάλειας των Σαν Αντόνιο Σπερς έδωσε ο σταρ του ΝΒΑ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, μιλώντας στο ESPN.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Σπίαρς τον άρπαξε από πίσω με τον ίδιο να μην αντιλαμβάνεται ποια ήταν. «Συνέβη κάτι, κάτι μικρό. Περπατούσαμε με τους άνδρες ασφαλείας της ομάδας προς κάποιο εστιατόριο. Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που με φώναζαν. Υπήρχε ένα άτομο που με φώναζε. Αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω - δεν με χτύπησε απλά στον ώμο - με άρπαξε. Ξέρω ότι η ασφάλεια το έδιωξε. Δεν είδα τι συνέβη γιατί προχωρούσα ευθεία και δεν σταμάτησα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός Γάλλος στο ESPN.

Στο πλευρό της συζύγου του ο Σαμ Ασγκάρι

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας Σαμ Ασγκάρι έσπευσε να τη στηρίξει ανοίγοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαι αντίθετος με τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της, ειδικά χωρίς αιτιολόγηση για την υπεράσπιση του εαυτού σας ή κάποιου άλλου που δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η αυτοάμυνα μπορεί να είναι αναπόφευκτη, αλλά η υπεράσπιση οποιασδήποτε γυναίκας, ιδίως της συζύγου μου, δεν είναι συζητήσιμη. Θεωρώ την αντίδρασή μου συγκρατημένη, λαμβάνοντας υπόψιν τι συνέβη, και ελπίζω ο εν λόγω άνδρας να πάρει ένα μάθημα και να αλλάξει την περιφρόνησή του για τις γυναίκες. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη».

ΣΑΜ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ