Η τραγουδίστρια Μόνικα κατέβηκε από τη σκηνή για να σταματήσει επίθεση σε θαυμάστριά της
Ανανεώθηκε:
Θαυμάστρια που δεχόταν επίθεση υπερασπίστηκε η ράπερ και τραγουδίστρια Μόνικα, η οποία κατέβηκε από τη σκηνή για να παρέμβει σε περιστατικό που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια της.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Riverfront Music Festival στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο η 42χρονη τραγουδίστρια λέγεται ότι πήδηξε από τη σκηνή για να αντιμετωπίσει άνδρα που επιτέθηκε σε γυναίκα από το κοινό.
«Δεν χτυπάς έτσι καμία κυρία» είπε η Μόνικα προφανώς προτού ο δράστης οδηγηθεί έξω από τον χώρο του Φεστιβάλ.
Στη συνέχεια η Monica ανέβηκε ξανά στη σκηνή και ζήτησε συγγνώμη που έχασε την ψυχραιμία της.
«Αυτό με εξόργισε» είπε.
«Τον είδα να χτυπάει την κυρία στο πρόσωπο, έχασα την ψυχραιμία μου, θα σας ζητήσω συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η τάση #Barbiecore και το γούνινο παλτό του Κεν: Τι λέει η ενδυματολόγος της ταινίας
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27