ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είμαι ζωντανή» λέει η ράπερ Lil Tay - Πώς εξηγεί το θρίλερ με το «θάνατό» της

«Είμαι ζωντανή» λέει η ράπερ Lil Tay - Πώς εξηγεί το θρίλερ με το «θάνατό» της
LilTay/Instagram

Νέα τροπή πήρε το «θρίλερ» με την τύχη της ράπερ Lil Tay με την 14χρονη να δηλώνει ότι είναι ζωντανή τόσο η ίδια όσο και ο αδελφός της, διαψεύδοντας σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η ιστοσελίδα TMZ δημοσίευσε αποκλειστική δήλωσή της.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο αδερφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω ακόμα να βρω και τις κατάλληλες λέξεις για να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη την ημέρα χθες, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να λύσω αυτό το χάος» δήλωσε η Lil Tay.

«Ο λογαριασμός μου στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτους και άρχισε να διαδίδει τρομερή παραπληροφόρηση και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και το όνομά μου ήταν λάθος. Το νόμιμο όνομά μου είναι Tay Tian, όχι Claire Hope» όπως γράφτηκε, υποστήριξε η Lil Tay. Η νεαρή influencer ευχαρίστησε τη Meta, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Instagram και του Facebook, για το γεγονός ότι «επανέφερε» τον λογαριασμό της. Η ανάρτηση με την ανακοίνωση του «θανάτου» της διαγράφηκε από το προφίλ.

Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που απορούν για ποιο λόγο χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να ανακοινώσει ότι είναι ζωντανή δεδομένου ότι γνώριζε ότι ο λογαριασμός της είχε πέσει θύμα χάκερ και δεχόταν τηλεφωνήματα για το «θάνατό» της.

Κάποιοι, αναμεσά τους ο πρώην μάνατζερ της Harry Tsang δεν απέκλεισε να είναι για κόλπο για να αποκτήσει δημοσιότητα και ότι ίσως ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με το λογαριασμό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο πατέρας της όσο και ο πρώην μάνατζερ της είχαν αρνηθεί να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση του θανάτου της.

Το σβησμένο μήνυμα

Την Τετάρτη (9/8), η «οικογένεια» του κοριτσιού εξέδωσε ανακοίνωση στα social media:

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακαλούμε για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια, καθώς οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδελφού της βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση. Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα νιώσουν όλοι όσοι τη γνώριζαν και την αγαπούσαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ