ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μυστήριο περιβάλλει τον θάνατο της 14χρονης ράπερ Lil Tay

Μυστήριο περιβάλλει τον θάνατο της 14χρονης ράπερ Lil Tay
Την είδηση ​​του «ξαφνικού και τραγικού» θανάτου της ανακοίνωσε ένα μέλος της οικογένειας της. photo/Instagram

Ο θάνατος της 14χρονης influencer και ράπερ Lil Tay - της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Claire Hope - έχει γίνει ένα κανονικό μυστήριο στα social media αφού ο πρώην μάνατζερ της έβαλε σοβαρές αμφιβολίες για μια οικογενειακή «δήλωση» που επιβεβαίωνε τον θάνατο της έφηβης και του 21χρονου αδερφού της Jason.

https://www.instagram.com/p/Bi8RKvgD2Fx/

Την είδηση ​​του «ξαφνικού και τραγικού» θανάτου της ανακοίνωσε ένα μέλος της οικογένειάς της που δεν κατονομάζεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό της έφηβης σήμερα - τα άτομα που το κοινοποίησαν δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά τους.

Τώρα ο πρώην μάνατζερ του αμφιλεγόμενου σταρ των social media, Harry Chang, αμφισβήτησε τη «νομιμότητα» της ανάρτησης - η οποία δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου - ως αστυνομικοί τόσο στο Βανκούβερ, τον τόπο γέννησης της Lil Tay, όσο και στο Λος Άντζελες, όπου εκείνη ζούσε με τη μητέρα της, είπαν ότι δεν είχαν κανένα αρχείο για τον θάνατο της ίδιας ή του Jason.

https://www.instagram.com/p/CvuphvirkOz/

Η Lil Tay ενεπλάκη σε διαμάχες το 2018 εν μέσω ισχυρισμών ότι κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχικά από τον πατέρα της, καθώς και από τον αδελφό της - με τη μητέρα της να χάνει επίσης τη δουλειά της ως κτηματομεσίτης λόγω του αδερφού της.

Η Lil Tay, η οποία ζούσε στο Βανκούβερ, έγινε γνωστή στο Instagram το 2018 επειδή φορούσε ακριβά κοσμήματα και καυχιόταν ότι είχε ακριβά σπορ αυτοκίνητα και πολλά μετρητά. Ήταν εννιά χρονών τότε.

Χαρακτηριζόταν από την αγάπη της για τις επώνυμες μάρκες ρούχων, κυρίως την Louis Vuitton, και τον θαυμασμό της για τον εκλιπόντα ράπερ XXXTentacion. Πολλές φήμες λένε πως ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η ανάρτηση της οικογένειας για τον θάνατο της Lil, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Ήταν εντελώς απρόσμενο και προκάλεσε σε όλους μας σοκ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ