ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συμμετοχή της τελευταίας στιγμής ο Μάιλ Σέρα στην Barbie - Πώς πήρε το ρόλο του Άλαν

Συμμετοχή της τελευταίας στιγμής ο Μάιλ Σέρα στην Barbie - Πώς πήρε το ρόλο του Άλαν
Ο ηθοποιός Μάικλ Σέρα Jordan Strauss/Invision/AP

Μία βιντεοκλήση της τελευταίας στιγμής με την Γκρέτα Γκέργουικ συντέλεσε στη συμμετοχή του Μάικλ Σέρα, στην ταινία «Barbie».

Ο Σέρα υποδύεται τον τον δύστροπο Άλαν, με τον ίδιο να αναφέρει σε μια συνέντευξη στο GQ: «Ο μάνατζέρ μου έλαβε μια κλήση για να τον ρωτήσουν εάν ήμουν διαθέσιμος, και μου τηλεφώνησε και μου είπε: Μου τηλεφώνησαν για αυτήν την ταινία. Είναι η ταινία Barbie. Το σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ και γυρίζεται στο Λονδίνο για τέσσερις μήνες, οπότε τους είπα ότι μάλλον δεν θα ήθελες να την κάνεις γιατί μάλλον δεν θέλεις να πας στο Λονδίνο».

«Εγώ απάντησα:Τις Κάλεσέ τους πίσω. Δεν του άρεσε αλλά μου είπε: Τους έδωσα να καταλάβουν ότι μπορεί να μη θέλεις να το κάνεις» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε «Πώς να μην το κάνω; Πρέπει να το κάνω».

Τότε ο Σέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια του: «Βρήκα τη διεύθυνση email της Γκρέτα, νομίζω μέσω μιας κοινής φίλης μας, και της έστειλα email».

Στο e-mail αυτό έγραψε: «Μπορώ να συμμετέχω στην ταινία;».

Η σκηνοθέτιδα απάντησε: «Ας μιλήσουμε μέσω Zoom τώρα. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος Zoom, θα είμαι συνδεδεμένη για την επόμενη ώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ