Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για το «cancel culture» και τον Χάρβεϊ Γουάινστιν
Ανανεώθηκε:

Την άποψή της για την «κουλτούρα της ακύρωσης» (cancel culture) εξέφρασε η Τζένιφερ Άνιστον, μιλώντας για τον πρώην παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 39 ετών για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση.
Ειδικότερα, η ηθοποιός σε μια νέα συνέντευξη στη Wall Street Journal, ένιωσε την ανάγκη να διαχωριστεί από όσους υιοθετούν λογικές «cancel culture» σημειώνοντας πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει, ενώ πρόσθεσε πως «δεν τους βάζω όλους στο ίδιο «τσουβάλι» με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν».
Η Άνιστον πρόσθεσε πως δεν είχε παρενοχληθεί από τον Γουάινστιν, ενώ παράλληλα αφηγήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο εκείνος είχε «ήρθε να με επισκεφτεί σε μια ταινία για να μου κάνει μια ταινία. Και θυμάμαι να μένει ένα άτομο στο τρέιλερ μου», παραδέχτηκε η Άνιστον.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ένοχος στο Λος Άντζελες για ένα βιασμό και δύο σεξουαλικές επιθέσεις

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Θα του απαγγελθούν κατηγορίες στη Βρετανία για σεξουαλική επίθεση

Χάρβει Γουάινστιν: Η έφεσή του απορρίφθηκε - Το 2040 θα μπορεί να κάνει αίτηση για αποφυλάκιση

Πάνω από 200.000 υπογραφές συγκέντρωσε η αγορά της Καλιφόρνια από την Δανία σε διαδικτυακό αίτημα
18:11
Μπελέρης: Ευθύνη μας η αποκατάσταση της αλήθειας για τους αγνοούμενους σε Κύπρο και Αλβανία
18:02
Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Ανδρουλάκη σε Τασούλα για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας
17:56
Βραζιλία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυρκαγιά σε εργοστάσιο με καρναβαλικές στολές
17:47