ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο φρόντμαν των Grizzly Bear, Εντ Ντροστ άλλαξε καριέρα - Έγινε ψυχολόγος

Ο φρόντμαν των Grizzly Bear, Εντ Ντροστ άλλαξε καριέρα - Έγινε ψυχολόγος
Ο Εντ Ντροστ (αριστερά) με τους Jason DeCrow/Invision/AP

Καριέρα αποφάσισε να αλλάξει ο φροντμαν του συγκροτήματος Grizzly Bear, Εντ Ντροστ, καθώς απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην ψυχοθεραπεία.

Ο τραγουδιστής δήλωσε «ενθουσιασμένος» που περνάει «στο επόμενο στάδιο» της καριέρας του ξεκινώντας την «ανεξάρτητη πρακτική του ως συνεργάτης θεραπευτής».

Ο Ντροστ πρόσθεσε ότι είναι διαθέσιμος να παρέχει τις υπηρεσίες του τόσο διαδικτυακά, όσο και δια ζώσης σε εφήβους και ενήλικες στο Los Feliz.

«Αν γνωρίζετε κάποιον που αναζητά ψυχολόγο στην Καλιφόρνια, μη διστάσετε να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μου», έγραψε ο μουσικός στο Instagram.

Η ψυχοθεραπευτική κλινική Lauren Marimon, που τον επιβλέπει, περιγράφει τον Ντοστ ως έναν «ενσυναίσθητο και αφοσιωμένο» σύμβουλο γάμου και οικογένειας, ο οποίος είναι «ολόψυχα αφοσιωμένος στο να καθοδηγεί ανθρώπους σε ένα ταξίδι προς τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και της συνολικής ευεξίας».

Το βιογραφικό του Droste διαφημίζει το «πλούσιο υπόβαθρό του στην ψυχαγωγία και τη μουσική» και παραθέτει επίσης τις σπουδές του: Απέκτησε μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Αντιόχειας στο Culver City.

«Έχω εξειδίκευση στο να βοηθάω άτομα στη διαχείριση της κατάθλιψης, στην καθοδήγηση σε μεταβατικές περιόδους, στην αντιμετώπιση του άγχους, στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και στην καλλιέργεια υγιών σχέσεων», αναφέρει το βιογραφικό του.

«Δεσμεύομαι να παρέχω τις υπηρεσίες μου σε όλα τα κοινωνικά στρώματα» προσθέτει.

Ο Ντροστ-ο οποίος ήταν μέλος του indie-rock συγκροτήματος Grizzly Bear με έδρα το Μπρούκλιν από το 2004 έως το 2017- είναι μεταξύ πολλών καλλιτεχνών που άλλαξαν καριέρα αργότερα στη ζωή τους.

Τον Απρίλιο, ο Λουκ Τζένερ του ροκ συγκροτήματος Rapture είπε στο Billboard ότι θα αφήσει τη μουσική βιομηχανία για να γίνει life coach. Ο Ρόνι Ντεβόου του R&B New Edition είναι πλέον μεσίτης που διευθύνει τη δική του εταιρεία με έδρα την Ατλάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ