ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζίμι Κίμελ: Αποκάλυψε την γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Τζίμι Κίμελ: Αποκάλυψε την γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον
Ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ (AP Photo/Chris Pizzello)

Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.

Σημειώνεται ότι οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert), Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel), Σεθ Μέγερς (Seth Meyers), Τζον Όλιβερ (John Oliver) και Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο podcast του Spotify με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στο προσωπικό των εκπομπών τους λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στο Χόλιγουντ.

Έτσι ο Κίμελ κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ότι το διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».

«Ο Μπεν Άφλεκ και ο "απαίσιος" Ματ Ντέιμον επικοινώνησαν μαζί μου και προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες, μια εβδομάδα ο καθένας», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να απορρίψει την πρότασή τους γιατί, «ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη». Έκανε επίσης γνωστό ότι ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) προσφέρθηκε να δώσει στο προσωπικό της εκπομπής δωρεάν υπηρεσίες για ένα χρόνο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει και η οποία είναι και χορηγός του podcast.

Ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε επίσης ότι ήθελε να παραιτηθεί από την εκπομπή. «Ήθελα να αποσυρθώ, περίπου, το διάστημα που ξεκίνησε η απεργία. Και τώρα, συνειδητοποιώ, "Ω ναι, είναι ωραίο να δουλεύεις"».

Σύμφωνα με το «Τhe Hollywood Reporter», το podcast θα αποτελείται από 12 επεισόδια και οι πέντε οικοδεσπότες θα τα συντονίζουν εναλλάξ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ