ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο πάρτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο (φωτό+video)

Στο πάρτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο (φωτό+video)

“Όπα!” Οι ιστοσελίδες της light ειδησεογραφίας είχε σήμερα ένα ανέλπιστο άρωμα Ελλάδας και για αυτό ευθύνεται το παλιό κακό κορίτσι του Χόλιγουντ. Η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε 30 και γιόρτασε τα γενέθλια της στη Μύκονο όπως εκείνη ξέρει.

Το σαββατοκύριακο στο νησί των ανέμων ήταν γεμάτο από celebrities που θέλησαν να παραστούν στο κάλεσμα της σταρ και του συντρόφου της.

Ο (φημολογούμενος αρραβωνιαστικός) Ρώσος επιχερηματίας στο χώρο των ακινήτων, Egor Tarabasov, ήταν και ο επίσημος οικοδεσπότης δίπλα από τη ΛίΛο. Ο 22χρονος αποκάλεσε τη Λίντσεϊ Λόχαν "το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του" κάτι που φρόντισε να επιβεβαιώσει και η ίδια με αναρτήσεις στα κοινωνικά της δίκτυα.

https://www.instagram.com/p/p

Η Μύκονος υποδέχθηκε την ηθοποιό αλλά και την ευλή της ενώ κατά τη διάρκεια των εορτασμών προβλήθηκαν και γενέθλιοι χαιρετισμοί από συναδέφλους της σταρ, όπως η Τζέιμι Λι Κέρτις με την οποία και είχε συμπρωταγωνιστήσει στο "Freaky Friday". "Το καλό με την ενηλικίωση είναι ότι τώρα είμαι αρκετά μεγάλη για να κάνουμε τη συνέχεια του Freaky Friday" σχολίασε η ηθοποιός στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αφιέρωσε στη Λόχαν.

https://www.instagram.com/p/p

Από τους εορτασμούς απουσίασε η μητέρα της ηθοποιοί, Ντίνα Λόχαν, καθώς νοσηλεύτηκε από άγνωστη ασθένεια την προηγούμενη εβδομάδα.

"Το μωρό μου μαγειρεύει για όλους" έγραψε η Λόχαν στο Instagram της, υπερήφανη για το σύντροφο της που έγινε αφορμή για να μετοικήσει η ίδια από την Αμερική στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το E! News, η σχέση της 29χρονης ηθοποιού με τον Tarabasov, χρονολογείται περίπου εδώ και oκτώ μήνες.

https://www.instagram.com/p/p

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια έκανε ανάρτηση στο Instagram μία φωτογραφία από έναν άντρα που φαίνονταν από το πηγούνι και κάτω να φοράει κοστούμι με ανοιχτό σακάκι, δείχνοντας τους κοιλιακούς του. Τότε έγραψε “Τον αγαπώ” κάτω από την φωτογραφία του άγνωστου, μέχρι τότε άνδρα, η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/p

Ο μεγιστάνας στο χώρο της πώλησης ακινήτων είχε εμφανιστεί στον λογαριασμό της ηθοποιού δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Ο επιχειρηματίας ζει και να εργάζεται στο Λονδίνο, όπου η ηθοποιός ζει διατηρώντας χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την δικαστική της επιτήρηση, που έληξε επίσημα τον Μάιο του 2015.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ