ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κινέζος επιχειρηματίας εμπλέκει τις Mέγκαν Φοξ & Candice Swanepoel σε υπόθεση μαστροπείας

Κινέζος επιχειρηματίας εμπλέκει τις Mέγκαν Φοξ & Candice Swanepoel σε υπόθεση μαστροπείας

Ή αλλιώς “Κινέζος μηνύει γραφείο συνοδών γιατί δεν έκανε ποτέ σεξ στη Mέγκαν Φοξ και άλλες”. Ο ανώνυμος επιχειρηματίας από την Κίνα μηνύει αυστραλιανό γραφείο συνοδών υποστηρίζοντας ότι πλήρωσε το ποσό των $ 3,7 εκατομμυρίων για να απολαύσει τις ερωτικές υπηρεσίες των Μέγκαν Φοξ, Candice Swanepoel και Yang Ying, γνωστοί στους κατα φαντασία εραστές της ως “Αngelababy”.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η The Sunday Telegraph της Αυστραλίας, ο κύριος “Yu Xu” υποστηρίζει ότι κατέθεσε το αστρονομικό ποσό σε γραφείο συνοδών πολυτελείας με έδρα το Σίδνεϊ τον Αύγουστο του 2014.

Σύμφωνα με τον εκρπόσωπο του ““η συμφωνία ανέφερε ότι για αυτό το ποσό ο κ Xu θα απολάμβανε τις ερωτικές υπηρεσίες των Candice Swanepoel, Yang Ying και Μέγκαν Φοξ”.

Στην μηνυτήρια αναφορά του ο νομικός εκπρόσωπος του ανώνυμου Κινέζου επιχειρηματία δεικδικεί το ποσό που κατέβαλε και κατηγορεί την εταιρία Royal Court Escorts “για παραβίαση της δεοντολογίας, παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό”.

Υποτίθεται ότι και οι τρεις διάσημες θα τον συναντούσαν στην Κίνα.

Στην μηνυτήρια αναφορά δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Μέγκαν Φοξ, Candice Swanepoel και Yang Ying είναι συνοδοί πολυτελείας για σεξουαλικές υπηρεσίες.

“Εννοείται η εταιρεία θα υπερασπιστεί ότι ποτέ δεν υποσχέθηκε τα ονόματα αυτών των κυριών αλλά η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο” αναφέρουν οι εκπρόσωποι του σύμφωνα με την The Telegraph.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ