ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λόπεζ, Σπίαρς και άλλοι 19 καλλιτέχνες τραγουδούν για το μίσος στο Ορλάντο

Λόπεζ, Σπίαρς και άλλοι 19 καλλιτέχνες τραγουδούν για το μίσος στο Ορλάντο

Την επομένη κιόλας της τραγωδίας στο νυχτερινό μαγαζί Pulse όπου και έχασαν τη ζωή τους 49 θαμώνες, ο εμπνευστής της ιδέας για ένα τραγούδι κατά του μίσους ξεκίνησε τη δική του σταυροφορία.

Δίπλα στον Justin Tranter συστρατεύτηκαν ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι ξεκάθαρο.

Σχεδόν οι πάντες, από τη Mary J Blige στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και από την Τζένιφερ Λόπεζ στην P!nk, συμμετέχουν σε ένα κομμάτι που μιλάει για αυτό που όπλισε τον δολοφόνο, το μίσος απέναντι στη διαφορετικότητα.

«Το τραγούδι μιλά για το μίσος όταν είναι ο καθοδηγητής» είπε η Sarah Kate Ellis της GLAAD στη μουσική ιστοσελίδα του Billboard.

«Είναι σημαντικό να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τι είναι εκείνο που οδηγεί σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις ώστε να τις σταματάμε. Το να χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες το βήμα τους για να επιταχύνουν την αποδοχή είναι πολύ σπουδαίο» συμπλήρωσε.

Το "Hands" κυκλοφόρησε από την Interscope Records με την υποστήριξη της ΜΚΟ GLAAD και είναι ήδη διαθέσιμο στο iTunes. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στο Equality Florida Victims Fund και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα και αυτό που θέλουν οι δημιουργοί του να θυμόμαστε είναι ένα.

Η σφαγή στο Ορλάντο ήταν ένα hate-crime -είτε κάποιοι νιώθουν άβολα με αυτό, είτε όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ